Is dit de grootste baby van Engeland?

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Wauw, wat een groot kind kreeg de Britse Diana Kuznetsova (29). Ze haalde er zelfs de krant mee! Na een bevalling van 3 dagen werd haar zoon Jack Stanley Castle op 19 februari geboren. Hij woog toen 5,3 kilo en was daarmee de grootste baby van Engeland!

Bekijk ook dit filmpje: mama danst de weeën weg.

Dit is de grootste baby van Engeland

Diana leek al hoogzwanger toen ze ‘pas’ 6 maanden zwanger was, en ze beviel van Jack toen ze 2 weken overtijd was. Bij de bevalling woog haar zoon meer dan 5 kilo en was hij 61 centimeter lang. Hij was zo groot dat de newborn-kleertjes (voor kindjes van 0-3 maanden) hem niet pasten. Bij de 10 weken-check leek hij net zo groot als een baby van 8 maanden en toen Jack 14 weken was, droeg hij al kleding voor een kindje van 1 jaar. Zijn moeder denkt dan ook dat Jack de grootste baby van Groot-Brittanië is.

Enorm baby

Diana vertelt: “Ik begon al een buikje te krijgen toen ik 4 weken zwanger was, en ik bleef maar groeien.” Haar buik groeide zo snel, dat Diana regelmatig gecontroleerd werd. Mensen dachten zelfs dat ze een drieling kreeg. “Aan het eind van m’n zwangerschap was ik massive. De dokters konden niet geloven hoe groot hij was toen hij geboren. Een van hen zei dat ik een jochie kreeg dat klaar was voor de basisschool. Hij was enorm.”

Optillen=work-out

Bij de 10 weken-check woog Jack al 7,7 kilo. “Hem optillen is echt een work-out,” vertelt Diana. “We hebben geen idee waarom hij zo groot is – hij is niet dik ofzo, hij is gewoon mijn grote prachtige jongen.”


Bron (ook van de foto): Dailymail.co.uk // Foto ‘Grote baby’ via Shutterstock

Bekijk ook: Dit stel gaf honderden euro’s uit voor hun ongeboren zoon, en toen…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*