Customize je geboortekaartje

strikje diy customize je geboortekaartje versieren

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Hoe zorg je ervoor dat je geboortekaartje echt een kadootje op de mat wordt? Dat kan op verschillende manieren, maar altijd geldt: je ziet het eraan af als je veel aandacht aan het kaartje hebt besteed. Het begint al bij de envelop: deze kun je ‘gewoon’ versturen, maar je kunt ‘m ook versieren, bijvoorbeeld met washitape, door een sluitzegel of door het adres er heel mooi op te schrijven. En wat dacht je van deze originele envelop die wij laatst in onze brievenbus kregen…!

envelop geboortekaartje versieren

En wat vind je van het geboortekaartje van Jesse? Met een leuke sluitzegel is er al verklapt wat aan de binnenkant te lezen valt: ‘it’s a boy’. geboortekaartje met sluitzegel

Bij HierBenIk kan je allerlei sluitzegels voor de geboorte van je zoontje of dochtertje bekijken, zoals bijvoorbeeld de sluitzegels hieronder.

sluitzegels geboortekaartjes

Je geboortekaartje versieren

Het is het leukst als je je geboortekaartje helemaal naar je zin maakt. Zo kun je bij Hippe Geboortekaartjes je kaartje helemaal zelf ontwerpen, of het ontwerp van een designer aanpassen. Maar je kunt nog veel meer doen, als je creatief bent.

Zoals je kaartje versieren met een strikje! Op de strikjes van Hippe Geboortekaartjes zit een klein plakstrookje en dat blijft heel stevig zitten! Je kunt kiezen uit verschillende kleuren strikjes en er is altijd een kleur bij die bij jouw geboortekaartje pas. Zo origineel!

kraft jongens-geboortekaartje strikje groen

Of wat dacht je van dit kaartje: met een perforator is er een gaatje geknipt, waar vervolgens een schattig lintje doorheen werd geknoopt. Je ziet dat het kaartje daardoor nog unieker wordt!

customize geboortekaartje strikje diy versieren

Ook blogger Elle Milla pimpte haar geboortekaartje. Gaaf om te zien hoeveel effect zo’n klein touwtje geeft!

elle milla geboortekaartje

Of wat vind je van een houten sterretje of hartje op je geboortekaartje? Wij vinden het zelf superleuk, want een simpel geboortekaartje ziet er daarmee superhip uit! Bij hipdesign en Hippe Geboortekaartjes kan je deze houten sterretjes en hartjes bij je geboortekaartjes erbij bestellen. En ze plakken supergoed.

houten ster geboortekaartje hartje

En, het is wel geen geboortekaartje, maar deze prachtige trouwkaart is ook heel mooi gecustomized door een touwtje en een veer. Wauw!

Oh ja, heb jij ook je geboortekaartje verder aangepast? Stuur een foto naar info@babyblog.nl, dan vullen we ons artikel aan!

Lees ook: 10 tips voor het versturen van je geboortekaartje.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*