3 manieren om een uniek geboortekaartje te maken

uniek geboortekaartje maken

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

We willen allemaal iets unieks meegeven aan ons kind: een unieke naam en ook een uniek geboortekaartje. Hoe doe je dat praktisch? Er zijn verschillende manieren om zelf een uniek geboortekaartje te maken:

      1. Pas een geboortekaartje aan
      2. Maak je eigen geboortekaartje
      3. Laat een geboortekaartje ontwerpen

Pas een geboortekaartje aan

Een van de manieren om een geboortekaartje uniek te laten zijn, is door je eigen draai te geven aan een bestaand geboortekaartje. In de tijd dat we zelf geboren werden, was dat niet zo eenvoudig en moest je een standaard ontwerp kiezen. Tegenwoordig kun je online geboortekaartjes zoeken en aanpassen aan je eigen stijl.

Wat zijn de do’s en don’ts? Om je geboortekaartje vorm te geven, moet je eerst bedenken wat je er echt op wilt hebben. Een babyfoto kan je vaak eenvoudig zelf toevoegen aan een kaartje, maar een getekend diertje niet snel. Zoek het design wat past bij je wensen en verschuif de elementjes en kleur het kaartje om tot je er enthousiast over bent.

Tip: zoek een geboortekaartje waarvan de stijl je aanspreekt en pas de details aan naar je eigen smaak.

stoer geboortekaartje maken

Maak je eigen geboortekaartje

Veel ouders vinden het ook leuk om zelf het geboortekaartje te ontwerpen. Je kunt dan het geboortekaartje helemaal zelf maken door achtergrondjes te plaatsen, figuurtjes en afbeeldingen toe te voegen en eigen foto’s te gebruiken. Of je nu diertjes, slingers, geboorteafbeeldingen of geometrische figuren wilt gebruiken, je kunt het helemaal zelf bepalen.

Tip: maak gebruik van de afbeeldingen en achtergrondjes van de geboortekaartjessite om je geboortekaartje op te bouwen. 

Laat een uniek geboortekaartje ontwerpen

Heb je een specifiek idee in je hoofd en zie je dit niet terug bij andere geboortekaartjes, of wil de stijl van het ene geboortekaartje, maar de afbeelding van een andere? Bij hipDesign kun je samen met de ontwerpstudio je geboortekaartje ontwerpen. Het is heel eenvoudig: met een formuliertje op de website laat jij weten wat je wensen zijn en dan gaat een van de designers er mee aan de slag. Binnen vier werkdagen zie je het het voorstel voor het geboortekaartje.

Tip: verzamel wat inspiratie van Pinterest of Google images om een duidelijk beeld te geven van wat jullie stijl is.zelf maken geboortekaartje

Lees verder: Unieke geboortekaartjes met foto van je kindje

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*