Unieke geboortekaartjes met foto van je kindje

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Gastblog door fotografe Inge Berken

“Baby’s fotograferen voor een geboortekaartje is iets wat ik met ontzettend veel plezier doe! In de loop der jaren zijn er behoorlijk wat kaartjes verstuurd met een FocusPocus-foto op de voorkant. Hier een kleine greep:”

inge babyfoto's
“Zoveel soorten mensen, zoveel soorten geboortekaartjes. Er is zo’n groot aanbod van kaartjes dat het soms best lastig kan zijn om nét dat ene kaartje te vinden dat precies bij jullie past.”
inge babyfoto's
“Daarom kiezen veel mensen ervoor om een kaartje geheel naar eigen wens en smaak te (laten) ontwerpen. Niets is persoonlijker dan een kaart met een foto van jullie baby die natuurlijk de allermooiste, allerliefste en allerleukste is! En ik kan ervoor zorgen dat dit alles op beeld gevangen wordt.”
inge babyfoto's“Met de grootst mogelijke passie, zorgzaamheid, veiligheid en professiona-liteit fotografeer is pasgeboren wondertjes. Ik laat me dan niet leiden door tijd maar door het ritme van de baby. Ik vertrek pas als dé foto voor het kaartje gemaakt is.”
inge babyfoto's“Meestal adviseer ik om de foto’s te maken vanaf twee dagen na de geboorte. Zo heeft de baby alle tijd om een beetje bij te komen van de bevalling. Meteen na de geboorte zijn de meeste babyhoofdjes nog wat gestuwd, niet zo verwonderlijk als je bedenkt wat voor enorme druk erop heeft gestaan.”
inge babyfoto's“Veel ouders kiezen bij mij voor een foto in tijdloos zwart-wit. Dit is natuurlijk een hele persoonlijke keus en die hoef je niet meteen te maken. Iedereen ontvangt bij mij namelijk een kleuren- en zwart-wit foto. Kijk voor meer foto-ideeën op mijn website en laat je inspireren. Bekijk ook alle mooie geboortekaartjes met foto van Hippe Geboortekaartjes.”

Inge’s vorige blog over slapende baby’s en die met een ieniemienie-mensje lees je ook op deze blog!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*