‘Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!’

kluun boek

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Als toekomstig vader weet je nog niet wat je te wachten staat. Je vrouw dringt boeken aan je op, dwingt je mee te gaan naar zwangerschapscursussen en haar gemoedstoestand vliegt van tiran naar poeslief. En wees nou eens eerlijk, jij weet je daar geen raad mee. Goed nieuws, de redding is nabij! Kluun schreef het boek ‘Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!’. Een humoristische handleiding voor aanstaande vaders.

De basisregels voor aanstaande vaders

Kluun begint zijn boek met twee basisregels die van pas komen als uw vrouw ontploft en de hormonen de kop opsteken:

  1. Gebruik oosterse vechtsporttechnieken: niet terugslaan, niet verstijven, niet afbreken, maar gewoon meeveren.
  2. Ga over tot woestijnpolitiek: wachten tot de storm voorbij is.

Zo maak jij indruk op je vrouw

In het hele boek komen korte stukjes voor, genaamd ‘Impress your wife’. Deze tips & tricks zijn van levensbelang voor de man, vooral als de hormonen van uw vrouw weer opspelen. De leukste, grappigste en meest zinvolle tips hebben wij voor je op een rijtje gezet.

  • Uw vrouw drinkt waarschijnlijk geen alcohol tijdens de zwangerschap, dus met feestjes en etentjes zal ze heel veel sapjes en frisdranken naar binnen werken. En op den duur vindt ze dit vreselijk! Tegenwoordig zijn alcoholvrije cocktails helemaal hot. Verras haar met een Virgin Moijoto of een Virgin on the beach als jullie een avondje uit zijn.
  • Op feesten en partijen waar de strakke jurkjes en hoge hakken je om je oren vliegen, staat uw vrouw liever niet in een zwangerschapsbroek met platte schoenen. Die zwangerschapsband met die leuke glittertjes, die je vrouw eigenlijk te duur vond? Koop deze voor haar! Laat zien dat je trots bent op haar buik. Hier scoor je absoluut punten mee.
  • Heeft jouw vrouw last van ochtendmisselijkheid? A. Vogel heeft hier een middeltje voor, genaamd ‘NUX Vomica D4’. Zo maak je zeker weten indruk op je vrouw.

Lees ook: De ziekenhuistas voor vaders

Ervaar ochtendmisselijkheid

En dan nu een practicum om die ochtendmisselijkheid na te bootsen. Ga een kroeg in en gooi er flink wat drankjes in. Bier, mixdrankjes, shotjes, alles door elkaar heen. Vervolgens ga je in bed liggen en ga je slapen. Die nacht zal je overgeven, en nog een keer, en met een beetje geluk nóg een keer. En dan het doel: je blijft de hele ochtend kotsmisselijk. Bij de minste beweging of lucht ren je weer naar de wc. Dit is wat je vrouw voelt als ze last heeft van ochtendmisselijkheid, de eerste maanden. En zo heeft Kluun nog een aantal oefeningen die jou voorbereiden op je rol als vader.

Alles wat een aanstaande papa moet weten

zwangerschapskalender voor mannenWe raden alle mannen aan het hilarische boek van Kluun te lezen. Niet alleen is het zeer vermakelijk, het is ook nog eens informatief. Met een zwangerschapskalender voor vaders, ervaringsverhalen en een een verklarende woordenlijst, weet je binnen no-time alles over het vaderschap. Bestel het boek hier voor €10,00.

> Dit boek moet ik hebben! 

Bekijk ook: Hilarisch filmpje! Vader maakt een jaar lang dubsmashes met zijn baby.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*