Man schrijft superlief berichtje over zwangere verloofde

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Aanstaande papa Josh Streeter schreef een té lief bericht op Facebook over hoe hij en alle andere mannen de vrouwen die hun kind dragen zouden moeten behandelen. (Ook deze krachtige liefdesboodschap van een vader na geboorte zoontje moet je lezen).

Zelfs als je niet zwanger bent, vind je Josh’ berichtje ongetwijfeld supermooi. Hij schreef een eerbetoon aan zijn zwangere verloofde en zette dat op Facebook, samen met een foto waarop hij haar haar naar achter houdt terwijl ze moet overgeven. Het bericht is inmiddels meer dan 37.000 keer gedeeld! Dit is wat hij schreef:

“Zwangerschap is een te gekke ervaring voor me. Het heeft me zoveel dingen geleerd, waarvan ik eigenlijk dacht dat ik het al wist. Het geeft frustraties, irritaties, liefde, je geeft meer om iemand dan je ooit hebt gedaan, het geeft je geduld en respect. Ik heb nu een helder beeld op zwangerschap, het is zo hard werken (maar ook hartverwarmend). Het is elke seconde waard, het heeft mijn verloofde en haar lichaam letterlijk overgenomen. Er is veel stress, pijn, je moet veel naar de wc en de hele dag overgeven. Zwangere vrouwen hebben pijn, worden emotioneel, zijn moe en ze kunnen niet verklaren waarom. Maar dan is het jouw taak. Laat haar voelen dat het ok is om te huilen, om overstuur te raken, om boos te worden of vanuit het niets te moeten lachen, en laat haar voelen dat ze een koningin is.”

(Tekst gaat verder onder de foto)

Lees ook: krachtige liefdesboodschap van vader na geboorte zoontje

//www.facebook.com/photo.php?fbid=1153893934655999&set=a.321982897847111.87558.100001062092488&type=3&theater

“Want ze maakt een leven en dat is zo geweldig en intrigerend. Maak haar elke dag aan het lachen, want haar zelfbeeld verandert, haar hormonen gieren door haar lijf, ze komt aan en ze denkt dat ze daardoor minder mooi wordt, maar de realiteit is dat ze mooier is dan ooit. Als een vader en een liefhebbende verloofde zeg ik eerlijk dat dit de beste school is waar je naartoe kunt gaan. Wees er voor haar, elke keer als ze de vader van haar baby nodig heeft. Wees die vader en heb haar lief en vertel haar dat ze mooi is. Dit is de beste ervaring die ik ooit heb meegemaakt. Ik heb zoveel geleerd. Ik heb zoveel respect voor de vrouwen die hier doorheen gaan. Ik heb een ander beeld van zwangerschap nu ik het van zo dichtbij meemaak. Dit is de beste opleiding voor een man ooit.”

Zucht! Prachtig toch, zo’n eerbetoon? Elke aankomende vader zou dit moeten lezen. Want (zo zegt Jos): vader zijn en er voor je familie zijn, begint al tijdens de zwangerschap.

Lees ook: prachtige brief van een vader over wat zijn ongeboren dochtertje hem leert

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*