Haat aan de baby-spijkerbroek

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Oh wat zagen ze er leuk uit, die ieniemienie-spijkerbroekjes in maat 62. En wat zouden ze mijn toekomstige zoontje leuk staan! Zo stoer, met een blousje erboven en leuke schoentjes eronder. Dus… ik schafte een paar exemplaren in. In mijn onwetendheid. Want nu ik die spijkerbroekjes niet alleen aan een haakje heb hangen maar ook daadwerkelijk áán moet trekken bij een beweeglijk kindje met van die zachte lieve beentjes… heb ik zo’n enorme HEKEL gekregen aan die spijkerbroekjes!

Ze zijn zo stug – dat zit toch helemaal niet lekker voor een baby? Die stof blijft maar hard – het lijkt wel karton. Waarom heeft een baby überhaupt een spijkerbroek nodig? Het is niet alsof ie een muur hoeft te slopen of op z’n knietjes moet om tegels te leggen in je voortuin…

En toen ik ontdekte dat er hele leuke broekjes zijn met een ‘spijkerbroek-look’ en tegelijkertijd zo’n heerlijk zachte binnenkant, was het helemaal zeker: ze gaan de deur uit. Dit weekend heb ik ze dus allemaal uit m’n commode gehaald, die ondingen. Weg ermee!

One comment

  1. 1

    I feel you! Ik heb het nooit gesnapt, zo’n kleine baby in zo’n stugge broek. Net als truien met capuchon – dat zit toch in de weg als ze nog de hele dag liggen. Ik heb beide nooit gekocht.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*