We zijn verliefd op dit bijzondere ‘geboortekaartje’

geboortekaartje animatie

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Het werk van Suus Hessling hebben we al vaker langs zien komen. Suus is een motion designer en maakt ontzettend leuke dingen, zoals dit toffe geanimeerde geboortekaartje!

Een bijzonder geboortekaartje

Voor de geboorte van Just maakte Suus naast een gewoon geboortekaartje een geanimeerd kaartje. Je ziet een treintje door een landschap rijden, terwijl langzaam de letters J U S T worden verzameld. Bijzonder! Designer Suus maakte wat snapshots van achter de schermen, zodat je een beetje kunt zien op welke schaal het filmpje is gemaakt. Wat een gepriegel soms!

Making of Just -1

Making of Just -2

Making of Just -3

Making of Just -4

In het maken van zo’n geboortekaartje gaat heel veel werk zitten. Suus verwerkt bijvoorbeeld de babykamer, de eerste schoentjes of een knuffel in het (geanimeerde) kaartje. Zo wordt de kaart helemaal persoonlijk en dus extra bijzonder! Het geanimeerde geboortekaartje kun je heel gemakkelijk delen op Whatsapp of Facebook. Superleuk!

Lees ook: je geboortekaartje tentoonstellen!

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit bijzondere kaartje van Just? Kijk dan dit filmpje en let goed op alle details! Alles is perfect uitgedacht, en zo kan Just op een bijzondere manier worden voorgesteld aan de wereld!

Benieuwd naar Suus en haar eerdere werk? Lees dan ook deze blog!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*