Geniaal: Dordtse vader pakt versiering na geboorte groots aan

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Tijdens EK’s en WK’s versiert Marvin zijn tuin altijd uitgebreid. “Je kunt nú niet aankomen met één slingertje,” had zijn vrouw Melissa daarom tijdens haar zwangerschap tegen ‘m gezegd. En dat liet hij zich geen twee keer zeggen. Afgelopen zondag werd dochter Lorena Yvonne geboren en daarom werd hun tuin gigantisch versierd.

Babypop

Marvin vertelt lachend dat de druk op zijn schouders enorm was: hij wilde al zijn vorige (Oranje)versieringen overtreffen, nu hij de geboorte van Lorena mag vieren. Marvin in het AD: “Ik heb zelfs nog gebeld naar China om een babypop van 8 meter te laten maken. Maar dat plan ging vanwege tijdgebrek niet door.”

Baby: tuin versieren

Samen met vrienden en familie haalde hij alles uit de kast en dat levert een volle tuin op, vol met babypoppen, vlaggetjes, ooievaars en opblaasberen. Mensen uit de buurt en voorbijgangers vinden het helemaal geweldig. Ze stoppen om te kijken en maken foto’s. Ook Melissa is supertrots op haar man. Marvin is helemaal gelukkig met zijn dochter: “Dit geluk is onbeschrijflijk. Melissa is voor altijd mijn held. Ik heb er geen woorden voor.”

Bron: AD.nl

Bekijk ook: geweldig filmpje van een eerste verjaardag

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*