Uniek geboortefilmpje: vader filmt bevalling met GoPro

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Sommige filmpjes móét je gewoon bekijken. Dit filmpje is een van die filmpjes: papa Caique Santiago filmde de geboorte van zijn Liz met een GoPro. Samen met de geboortefoto’s leverde dit een ontroerend filmpje op.

Nieuwe papa filmt bevalling met GoPro

“Onze dagen zijn gevuld met liefde, waarvan ik nooit gedacht had dat het bestond,” vertelt Caique. “Er zijn momenten in het leven die geweldig zijn en je voor altijd bijblijven. Onze 29 april was zo’n moment.” Afgelopen 29 april werd zijn dochtertje Liz 1 jaar. Hij legde haar geboorte op een speciale manier vast: met een GoPro om borst.

vader filmt geboorte met gopro

Prachtige geboortefilmpje door GoPro

Het geboortefilmpje van Liz begint als elk ander filmpje; gevuld met allerlei beelden van de geboortefotograaf. Maar tussen de foto’s door zie je opeens filmpjes vanuit een ander oogpunt. De prachtige foto’s van Cradled Creations worden gecombineerd met de unieke beelden van Caique zelf. Met de GoPro die om zijn borst hing, legde hij de bevalling op een intrigerende manier vast.

Trotse vader

Wat is het tof om te zien hoe trots Caique naar zijn vrouw en kindje kijkt als de baby geboren is. Wat een liefde straalt het uit! Bevallen is zeker een van de grootste wonderen van het leven.

Bron: Babble.com

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*