Veel lachen en veel liefde: dat vat dit mooie geboortefilmpje samen!

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Wat een lol heeft dit gezin met elkaar! Laura van Crowned Photography leverde weer een prachtig geboortefilmpje op, vol met gelukkige momenten van deze familie. Laura legt de geboorte van dochter Isla zo mooi vast! Die eerste beelden van dat glibberige kindje zijn echt geweldig! We plaatsen trouwens al eens eerder een prachtig filmpje van Laura, waarin ze een badbevalling vastlegde.

Videografe Laura schreef over onderstaand filmpje: “Wat een eer om naar Denver te vliegen en opnieuw een geboorte vast te leggen voor deze lieve familie. De vader van het gezin, Britton Colquitt, speelt voor het American Football-team de Bronco’s, en twee weken na de geboorte vloog het gezin met de kleine Isla naar de Super Bowl-wedstrijd die hun vader speelde – en won!”

“Tijdens het filmen en editen moest ik de hele tijd lachen. Echt, je hebt nog nooit een familiefilm of geboortefilm als deze gezien. Ze zijn een liefhebbende familie, enorm nuchter en echt. De moeder heeft altijd een dag latente weeën en dan worden haar baby’s altijd SUPERSNEL in een intense rush geboren. Zo fascinerend om te zien!”

“Ik vind ’t zo gaaf dat ze me opnieuw toestaan om deze intieme familiemomenten te delen. Wees voorbereid om te lachen tijdens het kijken en zet je volumeknop goed hoog – dat is alles wat ik kan zeggen :) Geniet ervan!”

Als het filmpje niet laadt, kun je hier klikken.

Bekijk ook: deze prachtige zwangerschapsshoot in de bossen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*