Fotoserie van emotionele eerste ontmoeting met adoptiedochter

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

David en Sarah Olsen, die al twee biologische zoons hebben, adopteerden kort geleden hun eerste dochtertje. Fotografe Kirsten Prosser ging met hen mee en maakte een prachtige fotoserie van hun eerste ontmoeting.

Open ruggetje

David en Sarah wilden altijd al drie kinderen hebben. Maar toen ze er na de geboorte van hun tweede zoontje Levi achter kwamen dat hij een open ruggetje had, leek hun droom in duigen te vallen. De dokters adviseerden om niet over een derde zwangerschap na te denken, omdat de kans dat de baby ook een open ruggetje zou hebben groot was.

Bekijk ook dit ontroerende tekenfilmpje van een vader van een gehandicapt zoontje.

Nog niet compleet

Ondanks het advies van de dokters om niet aan een derde zwangerschap te beginnen, probeerden David en Sarah het wel.  Sarah zegt hierover: “Iets in mijn hart was nog niet klaar.” Ook het het risico dat het kindje een open ruggetje zou hebben, hield hen niet tegen. Maar een derde zwangerschap bleek niet te lukken.

Verlangen naar adoptie

Sarah vertelt hoe op een dag opeens het kwartje viel en ze opeens erg verlangde naar het adopteren van een kindje. In de maanden die volgenden hebben David en Sarah hier samen veel over nagedacht, tot ze tot de conclusie kwamen dat dit dé manier was om hun droomgezin met drie kinderen te krijgen.

Adoptieproces

Toen ze aan hun omgeving vertelden dat ze wilden adopteren, voelde het meteen goed. David vertelt: “Net als bij de zwangerschappen en de opwinding die je had om een kind te krijgen, had je dezelfde enthousiasme om dit kindje thuis te halen door het adoptieproces.” David en Sarah schreven zich in bij een adoptiebureau en gingen een proces in van adoptiecursussen en trainingen.

Eerste ontmoeting

En toen was ineens het moment aangebroken dat ze een klein babymeisje, Tilly Pearl, aan hun gezin konden toevoegen. Fotografe Kristen Anne Prosser ging mee en nam geweldige foto’s! De verschillende emoties zijn aan de gezichten af te lezen.

adoptie vliegveld foto baby

Toen ze op het vliegveld liepen, stroomde de adrenaline nog door hun lijf. Maar na de vliegrit vielen de laatste momenten van wachten erg zwaar.
spanning vermoeid adoptieproces

wachtkamer wachten baby adoptie

Wow! Kristen Anne legde de eerste momenten met Tilly Pearl prachtig vast. Je ziet hoe erg David en Sarah hebben uitgekeken naar dit moment!
blijdschap adopteren baby ziekenhuis

tranen emoties eerste blik adoptiekindje

verliefd adoptiekindje

Alletwee de ouders zijn zo gelukkig!
eerste ontmoeting adoptievader baby in armen

omhelzing adoptiekindje ouders mama

De liefde tussen David, Sarah en Tilly Pearl is ontroerend om te zien!
liefde adoptiedochter ziekenhuis emotie

vreugde apoteren baby meisje

Foto’s: Kristen Anne Photography

Bekijk ook deze prachtige fotoshoot van een vredige waterbevalling.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*