Zwangere beroemdheden 2018

zwangere BN'ers en beroemdheden met baby in 2018

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Wat is het leuk om te zien wie er allemaal zwanger zijn. Op Instagram, Facebook en Twitter zien we elke week weer nieuwe berichten van bekende Nederlanders, of celebrities die zwanger zijn en een zwangerschapsaankondiging doen. Hieronder vind je alle informatie up-to-date!

Deze zwangere beroemdheden krijgen een baby in 2018

  • Na nog lange tijd met een dikke buik haar populaire talkshow te hebben gepresenteerd, is Eva Jinek (39) bevallen van een zoontje! Het is haar eerste kindje met haar vriend Dexter van der Voorn en zijn naam is Pax Valentijn.
  • De bekende voetballer Lionel Messi is voor de derde keer vader geworden! Het is hun derde zoontje en ze noemen hem Ciro. Moeder en zoon maken het goed.
  • Presentatrice Saar Koningsberger is bevallen van een dochter! Op haar Instagram verteld Saar dat het zwanger worden en zwanger zijn een enorm avontuur is geweest en nu kan ze eindelijk van de kleine Scottie gaan genieten!
  • De zweedse prinses Madeleine is bevallen van een dochter! Ze noemen haar: Adrienne Josephine Alice.
  • Columniste Nynke de Jong (33) is bevallen van een zoon en ze noemen Abe Jisse! Samen met haar man had ze al een dochter Janne.
  • De eerste wie is de mol baby is geboren! Taeke Takema en Airen Mylene zijn trotse ouders geworden van hun zoontje Bodhi Doeke.
  • Voetballer Gregory van der Wiel is voor de eerste keer vader geworden! Zijn vriendin Rose Bertram is 25 februari bevallen van een dochter.
  • De 27 jarige Checkpoint presentatrice Rachel Rosier is zwanger! Op haar 22e kreeg ze al een zoon Ezra, dus dit wordt haar tweede kind. Ze verwacht het kindje elk moment!
  • De wel bekende actrice van “the Notebook” Rachel McAdams is bevallen van haar eerst kindje: een zoon! Na twee weken verscheen ze alweer op de rode loper voor de première van haar nieuwe film Disobedience.
  • In onze vorige blog schreven we al dat Kylie Jenner en haar vriend Travis Scott in verwachting waren van hun eerste kind. Nu kunnen wij het blijde nieuws vertellen dat ze ouders zijn geworden van een meisje.
  • AVROTROS presentatrice Lauren Vesper en haar vriend Jasper Diepeveen zijn ouders geworden van een dochter! Het meisje is via een keizersnede geboren en heeft de naam Leentje gekregen.
  • De zangeres Sieneke is bevallen van een zoon Dani. In 2014 kreeg ze samen met haar man al een dochter Rosalie.
  • Actrice Thekla Reuten bekend van o.a. de film “Kruimeltje” en “Red Sparrow” is weer bevallen van een zoontje! Samen met haar vriend Gijs Naber heeft ze al een zoontje van 2.
  • Hillary Scott, De zangeres van de Amerikaanse Band Lady Antebellum is bevallen van een tweeling! De namen van de twee meisjes zijn ondertussen bekend gemaakt: Betsy Mack en Emory Joann.
  • De 24 jarige zangeres Roxeanne Hazes maakte in januari het fantastische nieuws bekend dat ze zwanger was. In juli is ze bevallen van een gezonde zoon: Fender!
  • Actrice America Ferrara, bekend van de serie Ugly Betty is een tijdje geleden bevallen van een zoontje! Op instagram deelde ze een foto dat ze haar zoontje van 3 maanden borstvoeding geeft met de tekst: 🎶They’re my boobies, and I’ll feed where I want to- feed where I want to – feeeeed where I want to…🎶 #worldbreastfeedingweek
  • De beauty vlogger Serena Verbon en haar verloofde George Chvojka zijn ouders geworden van een zoontje, genaamd Marshall Austin Chvojka. Serena wist als klein meisje al dat ze ooit moeder wilde worden en is helemaal in de wolken van haar kleine baby!
  • Voormalig GTST actrice Toprak Yalçiner en haar vriend Mats zijn ouders geworden! Miro Cem van der Sluijs is de naam van de kleine vent.
  • Actrice Cush Jumbo bekent van de serie “The Good Fight” maakte tijdens de Critics’ Awards op de rode loper bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje.
  • De 34-jarige dokter Tinus-actrice Juliette Ardenne maakte op Instagram bekend dat ze zwanger is van haar tweede kindje en is nu bevallen! Dochter Dees Pina heeft er een broertje bij: Kobus.
  • Actrice Liza Sips, ook bekend als Vicky Pouws van GTST, is bevallen van haar tweede kindje. Het is een meisje en haar naam is Charlize Helena. Ze is het zusje van oudere broer Jonah!
  • Presentratrice-actrice Chantal Janzen is eind maart bevallen van een zoontje, genaamd Bobby! Bobby is het tweede kind van Chantal en Marco. Na de geboorte van haar eerste zoontje (James, 9 jaar) was Chantal een langere periode meer gericht op haar carrière en zat een zwangerschap er wegens fysieke problemen niet in. Chantal is erg blij met haar pasgeboren zoontje. Een tweede kindje is ‘ongelooflijk welkom’, zei ze.
  • Zanger Waylon en Bibi Breijman (ook wel bekend van oh oh Cherso) verwachten een kindje! Het stel leerde elkaar eind vorig jaar kennen bij It takes 2. Ze is eind november uitgerekend. Het is nog onduidelijk of Waylon bij de bevalling kan zijn, aangezien hij op 30 november en 1 december een live concert geeft, ‘Top 1000 allertijden’.
  • Acteur Daniel Craig (aka James Bond) en actrice Rachel Weisz verwachten hun eerste kind samen! Alhoewel het nog niet bekend is wanneer Rachel is uitgerekend, zei ze: ‘Ill be showing soon, we can’t wait to meet him or her. It’s such a mystery’. Hopelijk is 007 uitgerust met de juiste gadgets voor deze ingrijpende gebeurtenis ;-)
  • Zanger John Legend en zijn vrouw Chrissy Teigen deelden eerder tijdens de zwangerschap een video waarop hun dochter naar mama’s buik wees en zei: ‘baby’. Lief toch! Chrissy is bevallen van een zoontje en zijn naam is Miles.
  • Sharon Doorson, die in 2004 bekend werd door popstars, is bevallen van haar eerste kindje! Trots toonde ze tijdens de zwangerschap de eerste echo-foto’s op instagram. ‘Zo blij om dit mooie nieuws eindelijk met jullie te delen’, schreef ze erbij. ‘We zijn helemaal in de wolken.’ De baby is in juni geboren en haar naam is Maliya.

  • Er is een OLYMPISCHE baby onderweg! Oud-hockeyster Naomi van As (34) en schaatser Sven Kramer (32) worden voor het eerst ouders. Het blije nieuws delen beiden met een foto op Instagram.
  • Ken je Herbert en Jolien, uit het vorige seizoen van ‘Temptation Island’ nog? Zij verwachten hun eerste kindje!  “Huisje, tuintje, kindje. Yes, we did it!”, schrijft Herbert op Instagram met een foto van zijn zwangere vriendin. “We zijn zo extatisch, want we verwachten een kindje”, schrijft Jolien. Momenteel is Jolien zo’n twaalf weken zwanger en de baby wordt naar verwachting in november geboren.
  • Op 23 april is Johnny geboren, zoon van Johnny de Mol en Anouk van Schie. De overgrootvader, opa en vader van Johnny werden ook Johnny genoemd. ,,Het is een familietraditie”, aldus Johnny.
  • Miranda Kerr en Evan Spiegel hebben hun eerste kind samen gekregen. Miranda Kerr is voorheen Victoria’s Secret Angel geweest en had al een 6-jarig zoontje met ex-man Orlando Bloom. Miranda is op 7 mei bevallen van een gezonde zoon. Zijn naam is Hart. Grappige naam in het Nederlands!
  • Er is een Zweedse koninklijke baby bij! Prinses Madeleine en Chris O’Neil zijn ouders geworden van een derde kindje. Het meisje heet Adrienne en is de tiende in de lijn van troonopvolging.
  • Nog een koninklijke baby! Kate Middleton en prins William hebben eind april een derde kindje gekregen. Het is een jongen en hij heet Louis Arthur Charles.
  • Saar Koningsberger heeft ook een kindje gekregen! Saar Koningsberger is een Nederlandse actrice en presentatrice die onder meer bekend is van de film ‘De schippers van de Kameleon’ en van juni 2007 tot april 2010 presentatrice was bij de televisiezender TMF. Nadat ze lange tijd aan hormoonbehandelingen heeft gezeten, is ze, na een zware bevalling, moeder geworden van een prachtige, gezonde dochter: Scottie!
  • GTST-acteur Ferri Somogyi (43) wordt vader. Dit maakte hij bekend op instagram. ‘Er is een lieve kleine baby op komst!’, zei hij. Zijn vriendin Noëlle van Stek (25) en hij leerden elkaar jaren geleden kennen op een kermis en zijn sinds maart bij elkaar. Op Ibiza heeft Ferry haar ten huwelijk gevraagd en nu zijn ze stiekem al getrouwd. Een groot feest komt later nog!
  • Ali B is op 27 augustus voor de 3e keer vader geworden van een zoon! Zijn naam is Nouri. Op social media suggereren mensen dat de naam van het kind een eerbetoon is aan voetballer Abdelhak Nouri, die in juli 2017 een hartstilstand kreeg tijdens een oefenwedstrijd.
  • Hilary Duff, voormalig actrice en ook wel bekend als ‘Lizzie McGuire’, is op 30 oktober 2018 bevallen van een dochter: Banks Violet Bair. Van 2010 tot 2016 was ze getrouwd met Mike Comrie, met wie ze ook een zoon kreeg (Luca, 6 jaar). Sinds vorig jaar januari is ze samen met Matthew Koma met wie ze nu een meisje heeft gekregen.
  • Actrice Kate Hudson is bevallen van haar derde kindje (haar eerste met haar huidige vriend Danny Fujikawa met wie ze nu een jaar samen is). De naam van het meisje is Rani Rose, dat wordt uitgesproken als ‘Ronnie’. Ze is als eerbetoon vernoemd naar haar grootvader Ron.
  • Gaat de baby van Nicole Johnson en Michael Phelps ook voor olympisch goud? We zullen het gaan zien. Het jongetje heet Beckett en is het tweede zoontje van Miss California USA en zwemmer Michael.
  • Actrice, schrijfster en model Caitlin McHugh en acteur John Stamos zijn voor het eerst ouders geworden! Ze hebben zich verloofd in Disneyland, zijn in Californië getrouwd en hebben nu een zoontje gekregen. Zijn naam is Billy!
  • Billie Piper is in verwachting van haar derde kindje! De actrice, die o.a. speelde in Collateral en Doctor Who, heeft al twee zoons – Winston en Eugene – uit een eerder relatie. Nu is ze samen met Johnny Lloyd en verlangt ernaar veel kinderen te krijgen.

Heb jij ook een zwangere beroemdheid gespot en staat deze er nog niet bij? Laat het ons hieronder weten.

Foto Alal en George Clooney via Shutterstock

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*