Moeder verrast agent die hielp bij bevalling langs de weg

fotoserie agent helpt bij bevalling

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Evelyn Joy Debora Hall is net een maand oud, maar heeft nu al een geweldig verhaal om later te vertellen! Ze werd geboren langs de snelweg onder begeleiding van agent Diebold, die nietsvermoedend op weg was naar zijn werk.

Agent ontvangt een mooi geschenk na hulp bij bevalling langs de weg

Destiny Hall kreeg op 18 juli weeën, die elkaar na enige uren snel opvolgde. Samen met haar man Caleb stapte ze in de auto op weg naar het ziekenhuis, een 45 minuten durende rit. Daar aangekomen kreeg ze te horen dat ze nog geen echte weeën had en ze na een week terug moest komen. “Ze vroegen me hoe erg de weeën waren op een schaal van 1 tot 10. Ik zei een 8. Ze vertelden me dat ik terug moest komen als het een 11 was.”, vertelde Destiny aan TODAY.

Terug naar het ziekenhuis

Dus reed het stel weer naar huis, waar een verwarde Destiny nog steeds veel pijn had. “Mijn lichaam zei: ‘Hey, ze komt nu!’, maar mijn hoofd zei: ‘Ze zeiden me net dat ik geen echte weeën had.'” Het lichaam van Destiny had gelijk, want na enkele uren van heftige weeën was het koppel weer op weg naar het ziekenhuis. Destiny kon alleen nog maar op handen en knieën zitten van de pijn.

Lees ook: Agent geeft de fles: foto gaat de wereld over

Loeiende sirenes

Caleb had er flink de vaart in gezet en reed langs agent Diebold, die ze waarschuwde dat ze langzamer moesten rijden. Op dat moment braken Destiny’s vliezen en hadden ze niet veel tijd meer voordat de kleine spruit ter wereld zou komen. Caleb legde het snel uit aan de agent en hij reed met loeiende sirenes voor ze uit, zodat ze op tijd bij het ziekenhuis zouden zijn.

Geboren langs de snelweg

25 minuten verwijderd van het ziekenhuis beginnen de persweeën van Destiny. “Caleb schreeuwde: ‘We komen gewoon aan bij het ziekenhuis en dan krijg je de baby!” Maar daar dacht Destiny anders over: “Ik zei: Ha! Stop nu langs de weg.” En daar, langs de weg, kreeg Destiny haar kleine Evelyn, terwijl agent Diebold haar hand vasthield. Na één keer persen kwam het meisje al en ving Caleb haar op. “Agent Diebold sprong van vreugde, gaf Caleb een high five en riep: ‘Je hebt zojuist je eigen kind opgevangen!’ “Ze waren net twee kleine kinderen in een snoepwinkel!”, vertelde Destiny.

Een fotoshoot ter ere van de agent

Het stel heeft nog steeds veel contact met de agent. De vrouw van Diebold vertelde dat hij een aantal zware maanden had gehad op zijn werk vanwege al het politiegeweld. Hij had om een teken gebeden, zodat hij wist dat hij op de juiste plek zat op zijn werk, en toen gebeurde dit! Dit bracht Caleb en Destiny op het idee om een prachtige fotoshoot te doen, ter ere van de politieagent. Zo kon hij altijd terugkijken op het mooie moment. Door het drukke werkschema lukte het Diebold niet om zelf op de foto’s te staan, maar daar bedacht het stel een oplossing voor. Bekijk de prachtige foto’s hieronder.

fotoserie agent helpt bij bevalling

agent helpt bij bevalling langs de weg

agent helpt bij bevalling langs de weg

Fotografie: Cyndi Williams – Bron: TODAY

Lees ook: Agente geeft vondeling baby de borst en redt haar leven

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*