Filmpje: verrassing na geboorte – het is geen meisje!

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Het zou je maar gebeuren: tijdens de echo werd je verteld dat je een meisje zou krijgen, maar als je eenmaal bevallen bent, blijkt het toch een jongetje te zijn. Dit is wat Kyle en Danielle Williams dit jaar meemaakten.

Toch geen dochter, maar een zoon

Kyle en Danielle verwachtten hun tweede dochter. Na uren van voorbereiding en 20 uren bevallen was het moment daar… Maar het meisje bleek een jongetje te zijn! Het geslacht dat het stel had doorgekregen na het krijgen van de echo, was alles behalve juist.

familie is blij met komst zoontjeSprakeloos

“Ik was sprakeloos en kon mijn ogen niet geloven,” vertelt Kyle. Danielle hoorde het nieuws pas toen de dokter hen feliciteerde met de geboorte van hun zoon. “Ze geloofde het niet en dacht dat we een grapje maakten,” aldus haar man. De baby die oorspronkelijk Charlee zou heten, werd Bentley genoemd.

Lees ook: het geslacht van je kindje bekend maken.

Verbaasde kraamvisite

Het stel maakte een filmpje van hun kraamvisite die te horen kreeg de baby een jongetje was. “Maak je een grapje?” vragen de familie en vrienden. Sommigen kunnen het echt niet geloven. Eén van de moeders kwam erachter toen ze de luier verschoonde. Vol verbazing kijkt ze naar de baby.

Bron: The Huffington Post

Lees ook: familie verwelkomt eerste meisje sinds 117 jaar.

Bleek het geslacht van jouw baby ook anders te zijn dan je dacht? Vertel jouw verhaal hieronder.

3 Comments

 1. 1

  Ook bij ons eerste kindje werd er verteld dat wij een meisje zouden krijgen. Na drie dagen weeën werd er een spoed keizersnede gedaan en omdat ik al een epiduraal had hoefde ik niet onder algehele narcose. Toen de gynaecoloog ons vroeg of we wisten wat het werd vertelde wij hem dat het een meisje zou zijn, maar er was al zoveel mis gegaan dus als het een jongen werd kon dat er ook nog wel bij grapte wij en het bleek idd een jongen. Ik was heel blij dat ik niet onder narcose was want anders had ik het nooit g’looft dat ons kind een jongen was. Nu na bijna 12 jaar kunnen we er nog steeds om lachen.

 2. 2

  We wouden erg graag weten of we een tweede dochter of zoon verwachte. Daarom speciaal een geslachtsbepaling gedaan bij een goed aan geschreven echobureau. We kregen een dochter, helemaal zeker. Geen seconde aan hun oordeel getwijfeld. Ze hadden het bij onze andere dochter echter ook goed.
  Na 4 weken de 20 weken echo. De echoscopist wou niet weten wat het geslacht was zodat ze onbevooroordeeld zou zijn. Na een paar seconden riep ze: ‘Ja duidelijk een zoon’ en ging verder met het onderzoek.
  Mijn vriend en ik konden elkaar alleen nog maar aankijken en vragen of ze serieus was.
  Wat hebben we daarna gelachen en een leuke dag gehad met heel de familie vertellen dat er toch een jongen kwam. Extra bijzonder na alleen naam dames in de familie.
  Nu 35 weken en heb elke echo gevraagt het geslacht nog even te checken. Je weet maar nooit

  • 3

   Wat een grappig verhaal! We vinden het leuk om de uitkomst van de echo te weten. Zou het een jongetje of tóch een meisje zijn? Als je het leuk vind kan je de uitslag mailen naar info@babyblog.nl.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*