Deze moeder van een drieling is nu zwanger van een tweeling

drieling tweeling

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

What are the chances? Megan Haggerty en haar verloofde Clyde Bodge hadden al een 1-jarige drieling en krijgen nu een tweeling!

Verrassing

Het koppel uit Amerika kreeg een jaar geleden op natuurlijke wijze een drieling. Het was nogal een schok om te horen dat ze nu een tweeling kregen. Megan: “De zwangerschap kwam nogal als een verrassing. En ik had niet echt verwacht dit soort nieuws opnieuw te krijgen. Maar ach, ik heb een drieling, een tweeling zal nu wel meevallen,” zo vertelt ze Yahoo Parenting. Het wordt een drukke bedoening thuis, want Haggerty had al 3 kinderen uit een eerdere relatie en ze had ook al een 2-jarig dochtertje met haar huidige verloofde.

In de familie

“Ik zie er enorm naar uit, ik hou van kinderen,” vertelt Megan. Megan heeft nooit vruchtbaarheidsbehandelingen ondergaan, er blijken meer meerlingen in de familie voor te komen. Haar oma kreeg een tweeling en een nichtje van haar moeder een drieling. Ook aan de kant van Clyde werden verschillende tweelingen geboren, en zijn overgrootmoeder kreeg zelfs een vierling. Megan, lachend: “Natuurlijk hoorde ik dit allemaal pas toen ik zwanger was van de drieling.”

Lees het hele interview op Yahoo Parenting. De foto hierboven is van Ron Agnir/Journal-Newspaper.

Bekijk ook: Deze vrouw is zwanger van een vierling.

Foto ‘Zwanger van een tweeling’ via Shutterstock.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*