De eerste baby’s van 2016

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Tijdens de eerste vuurwerkknallen van het nieuwe jaar, keken enkele ouders met een grote glimlach hoe hun baby’tje voor het eerst huilde. Op 1 januari om 00.03 uur werd de eerste Nederlandse baby van 2016 geboren.

De eerste geboortes in het nieuwe jaar

Met drie minuten over twaalf was Jaycee-Linn de eerste baby die geboren werd in 2016. Maar ook andere vrouwen bevielen in deze nacht. Dit zijn de nieuwjaarsbaby’s van 2016:

00.03, Jaycee-Linn, Deventer

In het Deventer Ziekenhuis is de eerste baby van 2016 geboren: Jaycee-Linn van den Belt. “Ze is klein, heeft bruine ogen, maar is een schat van een meisje,” vertelt de trotse vader.

Lees ook: één tweeling, twee geboortejaren: 2015 en 2016.

00.30, Jacqueline, Amsterdam

Om half 1 ’s nachts werd Jacqueline geboren in het BovenIJ ziekenhuis in Amsterdam. Moeder Samina vertelt: “Het was een lange en zware bevalling, maar het gaat goed met mij en de baby. Ik geef borstvoeding en ze drinkt goed.”

02.09, Osyas, Den Haag

“We zijn enorm trots dat Osyas op 1 januari ter wereld is gekomen. Het vuurwerk hebben we niet meegekregen en de oliebollen hebben we iets later dan gepland opgewarmd, maar deze jaarwisseling is de mooiste ooit!” vertellen Mandy en Patrick, de ouders van Osyas. Osyas werd om 02.09 in het HagaZiekenhuis geboren.

Bron: RTV Oost, www.hagaziekenhuis.nl

Lees ook: zwangere beroemdheden van 2016.

One comment

  1. 1

    Onze kleinzoon Magnus Willem Johannes is om 01.00 uur geboren in het Ikaziaziekenhuis te Rotterdam. Zo blij, zo trots, het jaar 2016 kon niet mooier beginnen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*