Baby geboren met het nummer 12 op z’n hoofd

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Dit Zuid-Afrikaanse jochie, Hanru van Niekerk, werd geboren met een nummer op z’n hoofdje. De kleine Hanru heeft een opmerkelijke geboortevlek die perfect een 1 en een 2 vormt. Het gekke is: hij werd geboren op 11 november: zou ‘ie misschien eigenlijk een dag later geboren willen worden?

Z’n trotse familie had niet eens door dat er een nummer op Hanru’s voorhoofdje stond, zo vertelt overgrootmoeder Catherine Jooste (70), totdat Catherine’s dochter de cijfers opmerkte. Catherine: “We maken ons er geen zorgen over, de dokters vertelden ons dat de vlek vanzelf zal vervagen.”

Dermatoloog Patrice Hyde: “Geboortevlekken zijn heel normaal, ze doen meestal geen pijn of wijzen niet op een of andere ziekte. Alleen is de vorm van de vlek bij de kleine Hanru wel erg ongewoon”.

Hemangiomen, zoals geboortevlekken ook wel worden genoemd, zijn goedaardige woekeringen van bloedvaten. Dokter Hyde vertelt dat de meeste vlekken na verloop van tijd gewoon weggaan. Ze kunnen ook ‘weggegumd’ worden met bijvoorbeeld lasertherapie.

Bron: Mirror.co.uk

Bekijk ook: ‘Hele kleine kans: donkere vrouw baar blanke baby.’ En: Deze zusjes bevielen 17 minuten na elkaar!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*