De leukste ideeën voor kraamcadeautjes

kraamkado kraamcadeautjes tips

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Hoera, je mag op kraamvisite! Je wilt natuurlijk iets leuks meenemen, waar de kraamvrouw écht blij mee is. Vaak hoor je bijvoorbeeld dat er enorm veel rompertjes in maat 58 gegeven worden. Geen wonder, die dingen zijn zó schattig! We vroegen op Facebook wat mensen nou echt leuke cadeautjes vonden en dit kwam eruit. Doe er je voordeel mee!

Op zoek naar een origineel kraamcadeau?

Dit is wat nieuwbakken mama’s waarderen:

Lees ook: de leukste alternatieven voor beschuit met muisjes. Enne… dit hoeft er dus níet op je baby-uizetlijst.

3 Comments

 1. 1

  Met een voorleesboekje als kraamcadeautje zit je eigenlijk altijd goed vind ik! Educatief en leuk. Maar Ik geef altijd eigenlijk hetzelfde: voor een jongen
  playmobil en een meisje krijgt meestal een knuffel die geluidjes maakt. gr Marian

 2. 2

  Wat nu ook helemaal in is zijn Nordic producten. Zoals een handgemaakte/samengestelde speenkoord of bijtring waar je bijvoorbeeld ook de naam van de baby op kan laten zetten. Zeer praktisch en origineel. Voor een vriendin van mij heb ik laatst bij Fliebr een leuk setje gekocht. De kralen zijn gemaakt van siliconen en zijn BPA vrij, ook niet erg onbelangrijk. Dus veilig voor de baby. Origineel, goedkoop en van goede kwaliteit!

 3. 3

  Leuke tips zeg! de milestonekaartjes ga ik zeker een keer bestellen. geboortetegeltjes en klokjes al eens cadeau gedaan en vielen zeer in de smaak bij de ouders. Cadeaubon vindt ik zelf wat onpersoonlijk maar als het in een leuk kraampakket zit is het wellicht een leuk idee. Voor mijn lieve zus die afgelopen maand is bevallen heb ik een heus kinderstoeltje cadeau gedaan met het geboortekaartje erop. Super leuk en een hele blije papa en mama.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*