Zelf variëren en combineren met babykamer Vintage

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Petite Amélie uit Bussum heeft een nieuwe collectie met de naam “Vintage”. Het leuke van deze collectie is dat je zelf volop kan variëren en combineren met drie verschillende kleurtinten grijs, wit of  naturel houtstructuur. De kleurtinten passen altijd bij elkaar zodat je meer dan 50 mogelijk combinaties hebt. Je bent dus helemaal vrij om de babykamer Vintage samen te stellen zoals jij dat graag wilt door zelf de kleuren van de onderdelen te kiezen en te variëren met de kleur van de commodedeurtjes.

Het inrichten van een babykamer is leuk om te doen. Het is spannend het internet af te speuren op zoek naar inspiratie en meubeltjes om jouw eigen ideeën vorm te geven. Je wilt graag dat de inrichting helemaal past bij je eigen smaak en je wilt van het kamertje een gezellig en warm plekje maken. En dat betekent dus dat je goed moet zoeken naar originele inrichtingsideeën. De babykamer Vintage kun je zelf zo samen stellen dat het een subtiele achtergrond vormt voor jouw verdere invulling en decoraties. Het is praktische en stijlvolle babykamer, maar met ruimte om je creativiteit op los te laten! Stoer, natuurlijke materialen en basic kleuren met originele accessoires zijn de sfeermakers van nu.

Warm plekje met babykamer Vintage

En zeg nou eerlijk, een complete set aanschaffen in één en dezelfde kleur en ontwerp is een beetje saai. Volgens Petite Amélie zijn de steekwoorden voor een gezellige kinderkamer vooral: persoonlijk, authentiek, origineel, warm en praktisch. Dus is het prima om op zoek te gaan naar leuke muurschilderingen of muurstickers, opvallende babykameraccessoires, schilderijtjes, catchy raamdecoraties en babybeddengoed. Alles kan en mag, mits jij er een warm welkom voor je kleintje mee creëert en dat kun je alleen zelf bepalen, toch? De babykamer Vintage helpt je alvast een beetje op weg. Door verschillende kleurtinten te combineren kun je alle kanten uit. Je legt je niet vast met één kleur in de babykamer. Laat je inspireren, fantaseer en geniet van het inrichten van je eigen mooiste kinderkamerje van Nederland!

Gastblog door Petite Amélie

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*