Vader maakt perfecte sprookjeskamer voor dochter en het resultaat doet je versteld staan!

sprookjesboom

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Wauw! Deze vader heeft alles over voor zijn dochter en dat bewees hij door dit fantastische project. Zijn dochter wilde een sprookjesboom in haar kamer, waarin ze kon zitten en klimmen. De Amerikaan stemde hiermee in en begon met de perfecte sprookjeskamer. Het resultaat is geweldig!

Vader maakt perfecte sprookjeskamer van zijn dochtertje

De vader vertelt: “Mijn dochter wilde een sprookjesboom, waarin ze boeken kon lezen en waar ze in de takken kon klimmen. Het was een moeilijk project, maar ik het ontzettend veel geleerd. Het resultaat is heel mooi geworden en mijn dochter is heel erg blij met haar nieuwe kamer!”

Na 350 uur zwoegen, is de kamer eindelijk af!

Hij begon met het schetsen van de boom en heeft er vervolgens een schaalmodel van gemaakt. Daarna ging hij aan de slag met de constructie en zo begon het steeds meer op een boom te lijken. Hij werkte ruim 350 uur aan de kamer, vooral in de weekenden en ’s nachts. Na 18 maanden zwoegen, was de kamer eindelijk klaar. En het resultaat mag er absoluut wezen!

Bekijk ook: Stoere meisjes verbouwen woonkamer!

Duur grapje

Het project heeft flink wat geld gekocht, bij elkaar kostte de hele kamer ruim 4000 euro. De vader heeft ook aan alle details gedacht, er zitten zelfs vogelnestjes en vlinders in de boom. Ook heeft hij een speciaal materiaal ontwikkeld, zodat de boom zo realistisch mogelijk lijkt. Bekijk de foto’s hieronder:

I built a tree in my daughter’s bedroom

Foto: ‘Sprookje‘ via Shutterstock

Lees ook: Hoe maak je een unieke kinderkamer?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*