Hippe babykamer met hout-behang en dierenthema

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Leuk, vandaag mogen we weer ’s binnenkijken in iemands babykamertje. Dit keer bij Eva, die je misschien wel kent van onze serie ‘Het eetdagboek van een zwangere vrouw‘.

Als je weet hoe Eva’s woonkamer eruit ziet, dan weet je zeker dat de babykamer ook een pareltje zal worden. En ja hoor: met spulletjes die ze overal vandaan haalde (van de Veluwe tot Marktplaats en van IKEA tot de boerderij) maakte ze een superleuk babykamertje voor het zoontje dat zij en haar man Hans elk moment verwachten! Check vooral ook het geniale behang en die leuke kleertjes die helemaal uit Peru komen.

Babykamer met hout, dieren en kistjes

hippe babykamer commode

“De commode is van Marktplaats (IKEA), de knopjes op de commode zijn van porseleinenknoppen.nl. De aankleedkussenhoes is gemaakt door mijn moeder.”

Lees ook: zó maak je zelf een aankleedkussenhoes.

“Het olifantenlampje was eigenlijk een foutje, ik dacht dat het een klein schattig olifantenlampje was.. toen bleek dat het nogal een joekel was en ik het zelf in elkaar moest vouwen… :-D. Gekocht op Kubus&Co, Binkie heet ‘ie.”

hippe babykamer kistjes

“Het blauwe kastje hadden we al. De fruitkistjes komen natuurlijk uit de Betuwe waar ik zelf ook vandaan kom! De rode laarsjes heb ik van mijn nichtje gekregen, daarmee kan ‘ie straks veilig naar de boerderij :)”

hippe babykamer behang

“Het steigerhoutenbehang is van behangwebshop.nl.”

Bekijk ook dit schattige stylish babykamertje met houtbehang.

hippe babykamer lamp

“De Nijntjelamp heet ‘reizen’ (een van onze grootste passies, dus die moest wel opgehangen worden!), gekocht op disneykamers.nl. De knuffel is eenBlue-booted Booby (ze bestaan echt!), gekocht op Galapagos tijdens onze drie maanden-reis waar we erachter kwamen dat ik zwanger was ;-)”

hippe babykamer stok

“Het schapenvel is van Marktplaats, van een boerin die alles van de schapen gebruikt, van vlees tot vel. De houten stokken zijn uit Park de Hoge Veluwe.”

hippe babykamer wieg

“De wieg is een familiewieg en daar hebben mijn twee kleine nichtjes al in geslapen. De wiegbekleding is gemaakt door mijn moeder, met stofjes die uit Amerika komen. Ik vind het zelf heel leuk dat de bekleding niet standaard wit is of blauw of zo.”

Bekijk ook de prachtige babykamer + favo adresjes van designer Marjet!

One comment

  1. 1

    Echt geweldig leuk. Mijn 2de kindje is op komst. Dus mijn dochter is nu naar een ander kamertje verhuisd. Zei heeft nu een mooi prinsessenslaapkamertje. Dus ik kan me nu helemaal gaan uitleven op de babykamer. Vind die houtlook echt super gaaf.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*