Winkelende moeder blij met hulp bij poepende baby

poepluier in supermarkt

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

O my goodness! Het zou je maar gebeuren: ondanks dat je meerdere keren hebt gecheckt of het al wc-tijd is, poept je kind de halve supermarkt onder. Mama Amy kon wel door de grond zakken toen dit gebeurde. Maar het lieve supermarktpersoneel schoot haar direct te hulp.

Is het tijd voor een toiletbezoekje?

Amy Schembri liep in de supermarkt met haar twee zoontjes van 4 en 2 jaar oud. Haar jongste zoontje bleef herhaaldelijk “ka, ka, ka” zeggen. Een teken dat het wel eens tijd voor de grote boodschap zou kunnen zijn. Amy checkte een aantal keren of haar zoontje gepoept had, maar er bleek niets aan de hand. Totdat ze bij de groenteafdeling kwamen.

Grote boodschap in de supermarkt

Een gewone boodschap doen, veranderde in een poepfestijn. Precies toen ze bij de groenten waren aangekomen, kreeg de twee jaar oude peuter te poepen. “Het leek op een ‘ka ka-fontein’ die elke kant op ging: over mijn 2-jarige heen, over het winkelwagentje heen.. Uhl uhl uhl. Ik begon te huilen,” vertelt Amy.

Lees ook: nieuwe moeder geraakt door vriendelijkheid van onbekende vrouw in vliegtuig

Supermarkt personeel helpt moeder met poepende peuter

Gelukkig schoten er een heel aantal mensen te hulp. De ene vrouw kwam met toetendoekjes, de ander vermaakte haar 4 jaar oude zoontje en personeel uit de winkel hielp met de chaos opruimen. “Toen ik mijn portemonnaie wilde trekken, vertelden ze dat er voor de kosten gezorgd was en dat ze me niet lieten betalen en ze wensten me een goede rest van de dag.”

Vrouw bedankt voor hulp bij poepluier

Op Facebook bedankt Amy de aardige mensen die haar geholpen hadden met een uitgebreid bericht:

//www.facebook.com/photo.php?fbid=10155369692102228&set=o.147632815308858&type=3&theater

Lees ook: behulpzame kapper ligt op de grond voor zijn klant

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*