Tweelingkarren: dé oplossing voor ouders met een tweeling!

tweelingkarren

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Alles is net iets lastiger als je een tweeling hebt. Vier beentjes die wegrennen, vier grijpgrage handjes die dubbel zoveel spullen in twee mondjes kunnen stoppen. Ook boodschappen doen is een hele uitdaging met een tweeling. Supermarktketen Jumbo heeft daar iets op gevonden, namelijk tweelingkarren.

Jumbo komt met tweelingkarren

Daisy Bosch las op Facebook iets over tweelingkarren en besloot er naar te vragen bij de Jumbo bij haar in de buurt. De bedrijfsleider pakte het op en sinds kort staan er twee tweelingkarren in ‘haar’ Jumbo. De Jumbo houdt ook rekening met de leeftijd van de kleintjes. Ze schaften twee verschillende tweelingkarren aan; een kar waar twee maxicosi’s op kunnen staan en een kar waar twee kinderen in kunnen zitten. Op Facebook plaatste ze een foto waarop haar tweeling in de spiksplinternieuwe tweelingkar zit.

Tweelingkarren in heel Nederland

Maar niet alleen in de Jumbo in Glanerburg zijn de tweelingkarren te vinden. In Jumbo’s door het hele land staan de wagens. Veel moeders gaven aan dit initiatief erg te waarderen. Jumbo neemt verschillende aanvragen aan, zodat er steeds meer moeders een tweelingkar kunnen gebruiken. Supergoed nieuws dus voor alle tweelingmoeders in Nederland! Niet alleen voor tweelingmoeders, maar ook voor moeders met die jonge kinderen is dit een uitkomst.

Bron: AD

Lees ook: Wist je deze 10 feitjes over tweelingen?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*