Wanneer en hoe vertel je dat je zwanger bent?

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Gastblog door Maris Kout van Geboortelekkers.nl.

Geweldig nieuws, je bent zwanger! Na de eerste spannende weken komt het moment om het nieuws wereldkundig te maken.  Op de Facebookpagina van Geboortelekkers kon er gereageerd worden op bovenstaande vraag. En dit kwam er uit:

De 12 weken regel is aardig over boord en tegenwoordig wordt de zwangerschap steeds eerder bekend gemaakt. Vooral moeder en beste vriendinnen weten het al na de positieve test of bij de eerste echo/ hartje luisteren.

De rest van de ‘wereld’ krijgt het dan wel weer rond 10-13 weken te horen, of beter gezegd te lezen. Want waar zouden we zijn zonder Facebook en Whatsapp? Ideale manieren om gelijk het nieuws aan grote groepen mede te delen mits een enthousiaste aanstaande oma je niet voor is geweest ;)

kalender sept babyblog fotoHet grote nieuws wordt vaak verteld of vooral getoond op allerlei originele manieren met verwijzingen naar het opa en oma worden. Maar ook de ooms en tantes worden verrast met foto’s van echo’s in fotolijstjes, kledingstukken en spenen of originele foto’s. (Foto afkomstig van Pinterest)

En hoe leuk is het om het nieuws te laten vertellen door een t shirt met een tekst dat er iemand grote broer of zus wordt? Als je op zoek bent naar een originele manier kun je op Pinterest bij Geboortelekkers nog veel meer andere ideeën vinden hoe je het nieuws bekend kan maken. Op dit Pinterestbord vind je de foto’s en links naar de sites.

Op een smaakvolle en originele manier vertellen dat je zwanger bent kan met geboortechocolade. Roze & blauwe chocolade babytjes, speentjes of bijvoorbeeld flikken in gemixte zakjes om te trakteren bij het vertellen.

Geboortelekkers is leuk om uit te delen als je je zwangerschap bekend maakt, een babyshower viert en natuurlijk als de baby geboren is. En er zijn genoeg verschillende soorten om elke keer je gasten te kunnen verrassen.

Veel plezier met het vertellen van het nieuws en vooral een fijne zwangerschap toegewenst!

Bekijk ook deze manieren om te vertellen dat je zwanger bent.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*