Alanis Morissette maakt zwangerschap bekend met mooie videoclip

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Zangeres Alanis Morissette heeft haar nieuwe single uitgebracht. Het liedje ‘Souleye + Ever + me + love = sweetness’ heeft een hele bijzondere videoclip meegekregen, met een prachtig einde…

Alanis Morissette kondigt zwangerschap van tweede kindje aan door videoclip

In de clip van haar nieuwe single, kondigt Alanis de zwangerschap van haar tweede kindje aan! In 2010 trouwde de ‘Ironic’-zangeres met rapper Souleye en in datzelfde jaar beviel ze van haar eerste kindje Ever. En nu is ook baby nummer 2 onderweg!

Echo

In de geanimeerde videoclip zie je het liefdeslieven van Alanis en haar man, te beginnen bij hun eerste ontmoeting tijdens een yogales. Verschillende romantische beelden komen voorbij, zoals hun huwelijk en de geboorte van Ever. Aan het einde van de clip zie je het gezinnetje terwijl ze een echo bijwonen, waarop hun tweede kindje te zien is. Via deze originele en lieve manier kondigt de zangeres aan dat ze weer zwanger is.

Lees ook: Geniaal filmpje! Babyhapje als zwangerschapsaankondiging

Verrassing

In de beschrijving van de videoclip is te lezen dat het liedje binnen 6 uur was geschreven, opgenomen en geproduceerd in mei 2010, om haar man Souleye te verrassen. Bekijk de mooie video hieronder:

Lees ook: Hilarisch horrorfilmpje als zwangerschapsaankondiging

Foto ‘Alanis Morissette’ via Shutterstock.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*