Gaaf filmpje: alle hoogtepunten van de zwangerschap van een tweeling

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Dit toffe filmpje begint in de liefdesstad Parijs en eindigt met de geboorte van een lieve tweeling.

Zwangerschapstimelapse van tweeling

Met de Eiffeltoren op de achtergrond, komen Adrien en Stephanie in beeld. Het stel maakte een superlieve zwangerschapstimelapse over alle hoogtepunten van hun zwangerschap. Met een blauw ballonnetje gaan ze overal op de foto: in Parijs, bij een speeltuin, op het strand, bij een sportwedstrijd en naast de kerstboom… Je ziet de buik van Stephanie groter en groter worden. Al snel wordt het duidelijk: ze krijgen een tweeling.

Lees ook: Heel mooi, deze timelapse van een zwangerschap

Cakejes als genderreveal

Als de familie en vrienden in beeld komen, is de verbazing en blijdschap over de zwangerschap van een tweeling op hun gezichten te lezen. Daarna zie je hoe het stel van de gynaecoloog een envelop krijgt met daarin het antwoord op de vraag welk geslacht de tweeling heeft. Adrien en Stephanie laten een banketbakker twee cakejes maken voor hun genderreveal. Als ze de cakejes aansnijden weten ze het dan eindelijk: ze krijgen een jongen en een meisje!

Geboorte van de tweeling

Het hoogtepunt nadert als Adrien na het klaarmaken van de babykamer op zijn horloge kijkt: komen de baby’s er al aan? Dan staat hij opeens in het ziekenhuis met twee baby’s in zijn armen: Chloé Kiera Suzzanne en haar broertje Léo Blaise André.

Bron: Little Things

Bekijk ook: Wauw! Een prachtige timelapse van een zwangerschap!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*