Vrouw met baby bedankt NS-conducteur voor behulpzaamheid

volle trein moeder met baby

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

De onverwachte treinreis met haar baby leek een horrorrit te worden: de trein was overvol en Lotte Keizer zat met haar handen in het haar. Hoe moest ze met haar baby en tassen vol bagage een plek vinden? Gelukkig was er een behulpzame conducteur die haar een 1e klas-plaats aanbood.

Conducteur, bedankt!

Lotte Keizer is de conducteur die haar en haar baby hielp voor altijd dankbaar. Omdat ze de conducteur niet meer te spreken kreeg, uitte ze haar dank op de Facebookpagina van de NS. Inmiddels hebben meer dan 18.000 mensen de post geliked. Conducteur, bedankt!

Lees ook: nieuwe moeder geraakt door vriendelijkheid van onbekende vrouw in vliegtuig.

Geen plaats voor mama met baby

De 3 uur durende treinrit die Lotte moest maken, was niet vrijwillig. Haar autorit was geannuleerd en daardoor moest ze onverwachts met de trein. En met een baby en bagage is dat niet heel handig. “Met een tien weken oude baby in een draagdoek tegen me aan en twee tassen vol babybenodigdheden in mijn handen loop ik langs de trein. Hij vertrekt over vier minuten. Elke coupé zit vol,” schrijft Lotte, terugblikkend op haar treinreis.

Plaats in 1e klas voor moeder met baby

Zwetend liep Lotte door de trein, op zoek naar een plekje waar ze met al haar tassen en haar baby kon zitten. Een conducteur zag haar. “Hij moet mijn zorgen gezien hebben,” schrijft Lotte. Met zijn woorden ‘Jij mag als het druk is van mij in de eerste klas zitten, hoor!’ redde hij haar dag. Lotte bedankt de conducteur op Facebook: “Bedankt lieve conducteur. Ik ben blij dat je bestaat. Je maakt de wereld beter, omdat je naar mensen kijkt!”

Lees ook: Australische vrouw bevalt op treinstation.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*