Zet deze winter je eerste pasjes… in Falcotto-schoentjes

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Leren lopen: met de schoentjes van Falcotto is dat geen enkel probleem. Deze winter komt het schoenenmerk met superleuke schoentjes waarop we allemaal wel willen leren lopen :)

Ideale pasvorm

PR4Kids_Falcotto_7495_1195.02De eerste loopschoentjes van Falcotto hebben een flexibele zool. Dit zorgt er voor dat je op een natuurlijke wijze de eerste stapjes zet, maar zorgt ook voor een perfecte afwikkeling van de voetjes. De zool, die voorzien is van een anti-slip laag, is de basis van deze eerste loopschoen. Daarnaast zijn de zolen uitneembaar. Zo zijn de schoenen niet alleen voorzien van de ideale pasvorm, maar bieden ze de voetjes ook nog eens het maximum aan hygiëne. Ideaal! Helemaal na een dag spelen in de koude natte sneeuw.

PR4Kids_Falcotto_7495_1293.01Van glitters tot sportief

Met de schoenen van Falcotto zorg je als ouder niet alleen voor de beste ontwikkeling voor de voetjes van je kind, maar zorg je ook voor een leuk stel eerste schoentjes. Voor de kleine meiden komt Falcotto met schoenen van geborsteld leer en toffe laarsjes. De prints zijn oneindig; van dierenprint tot camouflage en glamour glitterprint. Voor de jongens hebben de schoenen deze winter juist een sportieve uitstraling gekregen. Typische winterkleuren zijn dit jaar; groen, oranje, roestbruin maar ook blauw en grijs.

We hebben onze favo exemplaren op een rijtje gezet:

PS. Alles kan in een timelapse: dit meisje leert lopen in 1 minuut!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*