Vrouw maakt tentamen tijdens het bevallen

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Een 20 uur durende bevalling weerhield Tommitrise Collins er niet van om een tentamen te maken voor psychologie.

Toegewijde student

De rechtenstudent Tommitrise Collins deed er alles aan om haar studie voort te kunnen zetten, ook al was ze hoogzwanger. Zelfs haar aankomende bevalling stond haar niet in de weg om een psychologietentamen te maken. “Als ik niet te veel pijn heb, doe ik het,” vertelde Tommitrise Collins aan haar zus Shanell.

Tentamen maken tijdens bevalling

Toen het eenmaal zover was, was het toch lastiger dan gedacht. “Het heeft me 4 tot 5 uur gekost om na het openen van het tentamen de pijn aan de kant te schuiven en het tentamen te maken, zodat ik het niet later zou hoeven te doen en van mijn baby zou kunnen genieten,” zegt Collins.

Lees ook: respect voor leraar die baby van student onder zijn hoede neemt.

Sterke prioriteiten

Haar zus Shanell is apetrots op haar zus. ‘Dit is wat je sterke prioriteiten noemt. Met tussenpozen van 3 minuten tussen de weeën maakt ze nog steeds haar psychologietentamen! Je gaat een fantastische moeder worden, kleine zus!,’ schrijft Shanell op Facebook met een foto van Tommitrise erbij.

Krachtige doelen van jonge moeder

Tommitrise beviel na 20 uur van haar dochtertje Tyler Elise. Ze geniet van elk moment van haar moederschap. “Ze is nu mijn leven en ze zal altijd op mij kunnen bouwen, dus mijn doelen zullen niet tijdelijk aan de kant gezet worden. Ik wil niet dat ik net rond kan komen, ik wil dat mijn kind comfortabel kan leven en ik wil mensen laten zien dat hoewel ik als een jonge moeder gezien wordt, dit niet betekent dat ik als een slechte moeder gezien moet worden.”

Tentamen gehaald

Tommitrise haalde haar tentamen. Omdat ze nog niet helemaal tevreden was over haar cijfer, deed ze een hertentamen waar ze een ‘B’ voor haalde: een 6,5. Met haar sterke doelen zal ze waarschijnlijk in december 2016 haar bachelor in rechten halen.

Bron: Fox5 Atlanta // Foto ‘Zwangere vrouw met laptop’ via Shutterstock

Lees ook: rugbyfans bevallen precies in pauze van de WK-wedstrijd.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*