WINNEN: de Baby Shower Glove

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Invented 4 kids™ is in 2011 opgericht door Guus Welling. Na het idee om een ‘Plassticker’ voor jongens te ontwikkelen, kwam hij met een nieuw idee: de schattige Baby Shower Glove. En daar zijn wij ontzettend blij mee! En het leuke is: we mogen er 3 weggeven. Lees daar meer over onderaan deze blog!

Veilig met je baby douchen door de Baby Shower Glove

Het is heel fijn om met je eigen baby’tje te kunnen douchen. Dit versterkt de band tussen jou en je kindje en het zorgt ervoor dat je kindje al snel gewend raakt met water. Maar veel moeders durven het niet aan om met hun baby te douchen, omdat het kindje glibberig wordt door het water. De Baby Shower Glove is hiervoor dé oplossing! Zodra de badstof nat wordt, plakt de stof aan je arm. Hierdoor heb je meer grip op je baby’tje en kun je veiliger douchen.

Ervaringen met de Baby Shower Glove

Ons lezerspanel heeft de Shower Gloves al uitgeprobeerd en zij zijn al helemaal overtuigd! Maryse reageerde enthousiast: ‘Washandje gaat zeker van pas komen en inderdaad ideaal tegen het wegglippen van die spekgladde babybilletjes!’. Ook Josine vindt het een fantastische uitkomst: ‘Wij zijn veel met een zeilboot op pad met kleine Ferre en in havens is het altijd behelpen met douchen. Met de handschoen is het een stuk prettiger en veiliger om de kleine met je te douchen. Superding!’.

Lees ook: Baby krijgt heerlijk ontspannen badje

Win!

Silvia heeft onlangs een washand gewonnen, en schreef: “Hij is superfijn! Paar maanden terug ergens anders gewonnen en meteen gebruikt. Onze kleine vond het badje maar niks en we zijn vrij snel met haar gaan douchen, dit vindt ze super. Alleen hoe ouder en beweeglijker ze werd, hoe gevaarlijker zo’n glibberige baby. Deze washand is echt top!!”

Wil je ook zo’n superleuke en handige Shower Glove winnen? We mogen er een paar weggeven! Reageer op Facebook met de naam van degene aan wie jij de washand zou willen geven en wie weet heb jij binnenkort zo’n fantastische washand!

Bestel de Shower Glove hier

Als je niet kunt wachten tot de winactie voorbij is, kun je de washand natuurlijk ook online bestellen. Er zijn verschillende verkooppunten door heel Nederland. De washandjes kosten €13,95 per stuk. Er zijn drie schattige Baby Gloves waar je uit kunt kiezen.

De winnaars zijn bekend! Wij feliciteren Hernanda, Jacqueline en Emmely met de Baby Shower Gloves. Veel plezier doucheplezier toegewenst!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*