De 3 favoriete blogs van 2015 van Corinne

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Ik hou ervan: terugkijken op het afgelopen jaar en hoogtepunten benoemen. Ook ik mocht, net als Daphne en Marijke, mijn drie favoriete blogs uitzoeken. En ik vond ’t nog best moeilijk om een keus te maken :)

1. Dit filmpje is te gek! Man vertelt vróuw dat ze zwanger is!

Ik weet nog goed dat ik dit filmpje voorbij zag komen, en ik wist meteen dat ik ‘m op de blog wilde hebben. We hebben hier met z’n allen rondom mijn computer gestaan en ik bekeek het filmpje echt met een dikke smile. Vooral het moment dat Sam het grote nieuws al weet en hij ’t aan z’n vrouw mag vertellen… Uiteindelijk had dit verhaal een triest afloop (ze kregen een miskraam), maar inmiddels is Nia opnieuw zwanger geworden.

filmpje zwangerschapsaankondiging

 

2. Foutje! Het ‘geweldige design’ blijkt niet te zijn wat deze vader dacht

Deze blog was herkenbaar voor heel veel mama’s, zo was te merken aan de reacties die we kregen toen we ‘m op Facebook zetten. Nick, de man van Gemma, was laaiend enthousiast over het pakje dat hij zoontje Lenny aan mocht trekken. “Ideaal, die aangehechte krabwandjes en handige opening om de luier te verschonen!” Hij had alleen niet door dat hij het pakje verkeerd om had aangedaan…

3. De grappigste dingen die bevallende vrouwen hebben geroepen

“Toen ik geboren werd, wist mijn vader niet dat baby’s normaliter met hun gezicht naar beneden worden geboren, dus toen ik eruit kwam, riep hij “OH MIJN GOD, ZE HEEFT GEEN GEZICHT!” In deze hilarische blog een overzicht van dingen die bevallende vrouwen hebben geroepen. Hieruit blijkt dat je volgens mij af en toe ook heel hard kan lachen tijdens een bevalling, want wat gebeuren er bizarre en soms grappige dingen…

bevalling

Onderste foto: “Jaiden 5 min after birth” door Gregory Rallen, CC2.0-licentie.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*