Zwangerschapsaankondiging met een ongemakkelijke wending…

tv

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

De Amerikaanse weervrouw Alissa Carlson kondigde haar zwangerschap aan tijdens een live-uitzending op tv. Door middel van een stille hint hoopte ze dat haar collega’s het al zouden raden, maar dat was niet het geval…

Leuke zwangerschapsaankondiging loopt uit op ongemakkelijk moment

Alissa dacht haar collega’s op een leuke manier te verrassen met het nieuws dat ze een kindje verwacht. Samen met de producenten veranderde ze de originele tekst op de autocue door een aangepast weerbericht, waarin de hint verwerkt zat.

Lees ook: hilarisch! Slow motion-beelden van de reacties op zwangerschapsaankondigingen

Hint, hint, hint

Haar collega las de aangepaste tekst voor, maar was hier van tevoren niet over ingelicht. Dit resulteerde in een pijnlijk moment. De tekst luidde: “Maar nu in eerst in het weerbericht, een lokale voorspelling: oncomfortabele ochtenden, gevolgd door veel shoppen en een record aan vreugde en geluk.”

Pijnlijk moment

De presentator las de tekst voor, maar snapte de hint helaas niet. “Uhm, we komen later nog op dit verhaal terug.”, reageerde hij verward, waarna de weervrouw het grote nieuws vertelt. Dit leverde een ongemakkelijk moment op… Bekijk het hele filmpje hieronder:

Bron: Dailymail

Lees ook: zwangerschapsaankondiging – te gekke parodie op Britney Spears-hits

Foto: Tv door shutterstock

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*