Lief! Baby ziet moeder voor het eerst

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

De glimlach van het jongetje is prachtig! Dankzij zijn nieuwe bril ziet hij zijn moeder voor het eerst.

Baby met albinisme ‘ziet’ door zijn handen

De vier maanden oude Leopold Wilbur Reppond, die Leo wordt genoemd, zag zijn ouders voor het eerst nadat hij een bril kreeg. Door een vorm van albinisme was Leo zo goed als blind. Hij ‘zag’ de wereld door gebruik te maken van zijn handen. Zo voelde hij aan de baard van zijn papa dat het zijn vader was.

Lees ook:Baby ziet ouders voor het eerst goed!

Baby ziet ouders voor het eerst

Wat was het een bijzonder moment toen Leo voor het eerst van zijn leven kon zien! Op het filmpje zie je hoe op het moment dat zijn moeder zijn bril op heeft gedaan en ‘Hi, sweetie’ zegt, een glimlach doorbreekt op het gezicht van de kleine Leo. “Ik had moeite om de camera vast te houden, omdat ik zo hard aan het huilen was,” vertelt zijn vader Leopold.

Brede glimlach

Je ziet dat Leo eventjes moet wennen aan wat hij ziet. Eerst kijk hij naar beneden, maar als hij weer opkijkt naar zijn moeder begint hij te giechelen en opnieuw lacht hij breed.

Meer lachjes nu baby Leo kan zien

“Hij lacht veel meer nu hij alles in de kamer kan zien; hij reageert meer op zijn omgeving,” vertelt zijn vader enkele weken later aan MailOnline. “Hij is dol op licht en hij houdt ervan om buiten te zijn waar hij het gras en de blauwe lucht kan zien. Hij houdt van speelgoed en hij begint met het reiken naar objecten.”

Bron: MailOnline

Lees ook: Dit is wat je pasgeboren kindje ziet

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*