Foto’s van slapende baby’s

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Gastblog door fotografe Inge Berken

Slaap kindje slaap

Al bladerend door mijn fotoarchief, op zoek naar mooie foto’s om dit blog te vullen, viel het me op dat ik veel foto’s heb waarop gapende baby’s staan. Dat is op zich niet zo’n vreemd gegeven, gezien het feit dat slapen, eten en geknuffeld worden de hoofdbezigheden zijn van de eerste maanden van ons leven.Geeuwende baby

Een gapende baby heb ik altijd al heel aandoenlijk gevonden. Een bezigheid die op volwassen leeftijd als zeer onbeleefd wordt ervaren in gezelschap: ongegeneerd gapen!

Geeuwende baby

Gapen in gezelschap wordt als onbeleefd ervaren, maar als het om een baby gaat dan is het een ander verhaal. Een lief klein roze lijfje dat zich gaat overgeven aan een totale staat van ontspannenheid.

Geeuwende baby

Tevreden na een voeding nog een uiting van een soort dankjewel: ‘Bedankt voor het lekkere eten, mama, dan ga ik nu een lekker tukkie doen’.

Geeuwende baby Geeuwende baby Geeuwende baby

Tijdens mijn fotosessies is er meer dan voldoende tijd om te knuffelen, voeden, verschonen, bewonderen en verwonderen. Ik hanteer geen vaste tijd, ik ga pas weg als ik er zeker van ben dat ik een mooie serie foto’s heb geschoten.

Geeuwende baby

Ik laat me leiden door het ritme van de baby. Ik vind het leuk om zowel foto’s van een wakkere baby te hebben als ook foto’s van een slapende baby. En in die ontspannende tussenfase vang ik die lieve gaapjes…

Meer foto’s zijn te bekijken op mijn website www.focus-pocus.nl. Bekijk ook mijn vorige blog met mooie foto’s van een ieniemienie-mensje :)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*