Respect voor leraar die baby van student onder zijn hoede neemt

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Dat echte leraren er alles voor over hebben dat hun leerling goed kan leren, bewijst meneer Guy, de leraar van Kimmy Lopez. Hij neem haar 10 maanden oude zoon onder zijn hoede, terwijl hij lesgeeft.

Leven in een opvanghuis

Om haar middelbare school af te maken, begon Kimmy Lopez als student bij een schoolprogramma voor school-dropouts. Om daartoe te komen, had Kimmy heel wat moeten overwinnen. Ze leefde in een opvanghuis met een jonge baby en kon zich geen kinderoppas veroorloven. Dit liet haar eraan twijfelen dat ze ooit in staat zou zijn om haar diploma te halen.

Leraar zorgt voor baby van leerling

In een Facebookupdate van vorige week schreef Kimmy over de leraar die zorgde dat ze wél kan studeren voor haar diploma. Daarin gaat hij zo ver dat hij tijdens het lesgeven zelfs voor het zoontje van Kimmy zorgt. Ze plaatste er ook een foto van een andere docent bij, die een aantal maanden geleden populariteit kreeg omdat hij de baby van een leerling op zijn arm nam.

Lees ook: nieuwe moeder geraakt door vriendelijkheid van onbekende vrouw in vliegtuig.

Baby mag mee naar school

In het Facebookbericht vertelt Kimmy: ‘Ik had geen dagopvang voor mijn zoon. Ik dacht dat het me zou tegenhouden van het afmaken van mijn school, maar toen ik de administrator mijn probleem vertelde, zei hij dat ik m’n kind mee naar school kon nemen. Ze zetten een box neer op kantoor, kochten speelgoed en lekkers voor mijn baby en de leraar nam mijn zoon zelfs mee als hij wat werkzaamheden had, zodat ik elke dag naar school kon komen en rustig kon studeren en focussen op mijn boeken, zodat ik met mijn klas kon afstuderen.’

Respect voor sympathieke leraar

De leraar van Kimmy krijgt veel respect van mensen over de hele wereld. Dat hij er alles aan doet dat zijn leerling kan studeren, geeft iedereen moed. ‘Sommige leraren doen alles voor hun studenten, ze zullen zowat alles doen om je te laten slagen,’ schrijft Kimmy op haar Facebook.

//www.facebook.com/photo.php?fbid=1098580770192184&set=p.1098580770192184&type=3

Bron: Huffpost Parents // Personen in headerfoto zijn niet de personen uit het verhaal

Lees ook waarom de foto van een agent die de fles geeft het internet over ging.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*