Vrouw trouwt én bevalt op dezelfde dag

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Ze noemen je bruiloft vaak de mooiste dag van je leven. Kun je nagaan wat voor bijzondere dag Stephanie Tallent en Jason Nece beleefden, afgelopen zomer. Zij trouwden op dezelfde dag dat ze ook een kindje kregen!

Meteen trouwen

Het koppel was in het ziekenhuis voor een echo, toen ze ontdekten dat Stephanie, die toen 36 weken zwanger was, weeën had en al 5 centimeter ontsluiting had! Het was belangrijk voor het stel om getrouwd te zijn voordat de baby geboren was, dus toen Stephanie en Jason hoorden dat het kindje in een stuit lag en Stephanie die dag dus een keizersnede moest ondergaan, besloten ze meteen te trouwen!

Bloemen van het bureau

Jason en Stephanie hadden toevallig die dag daarvoor de papieren in orde gekregen, dus het kon! Dokters en verpleegkundigen hielpen keihard mee en in een half uur was de ceremonie geregeld. De bruid droeg een parelketting van iemand uit het ziekenhuis, en een witte jurk die ze toevallig in de auto had liggen om eigenlijk naar de stomerij te brengen. De bloemen kwamen van het bureau van het gynaecoloog, die haar ook naar het altaar bracht.

Just married

Een verpleegkundige speelde op haar mobiel het bekende trouwdeuntje af, en zij werd later ook gevraagd als peettante voor de baby. Het huwelijk werd gesloten door een ziekenhuiskapelaan, in een kamer in het ziekenhuis. Daarna werd de bruid in een rolstoel weggereden, om klaar te worden gemaakt voor de operatie. Achterop haar rolstoel had iemand een ‘Just Married’ bord geplakt :)

Geboren!

“Toen ik vanmorgen wakker werd, had ik nooit gedacht vandaag een baby te krijgen en te trouwen,” vertelde Stephanie. “Ik bleef maar denken ‘is dit een droom?’ Het ging allemaal zo snel. Het is zo gaaf en ik ben zo blij!” Na een succesvolle keizersnede werd een paar uur na de ceremonie hun dochter Sophia Avis Marie Neve geboren. Het koppel vertelde dat het de mooiste dag uit hun leven was.

Bron: Whattoexpect.com

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*