Oud speelgoed als inspiratie voor Lily-Balou

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Het gaat goed met het kindermerk Lily-Balou. Het Belgische merk dat bekend is van haar kindvriendelijke materialen komt ook deze winter weer met een heerlijke collectie. Een winter vol primaire kleuren, speelse motieven en de bekende knipoog naar retro.

lilybalou_w14_1Wintercollectie Lily-Balou

Ontwerpster Anne de Smedt haalde voor de wintercollectie herinneringen op uit haar jeugd. “Het eindresultaat: een frisse collectie rond het thema speelgoedland; hobbelpaardjes, autootjes, uiltjes en de bekende tinnen soldaatjes. Ik heb er jaren mee gespeeld. Heel leuk om weer door mijn oude speelgoed te snuffelen.”

Voor de allerkleinste biedt de collectie van Lily-Balou een uitgebreid assortiment aan jumpsuits, makkelijke broekjes en schattige jasjes met puntmutsjes. Voor de jongens zijn er deze winter coole sweaters met toffe prints en stoere broeken. Voor de meiden bestaat uit de collectie uit retro overgooiers en vrolijke jurkjes. En verder wordt de collectie weer heerlijke uitgebreid met sokjes en kniekousjes.

Lily-Balou staat voor kleurrijk, kinderrijk, gemakkelijk in onderhoudt en een hoog draagcomfort en daar is het met de collectie van komende winter weer volledig in geslaagd!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*