Onze favoriete items van hippe kinderkledingshop Tiljamid

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

We ontdekten pasgeleden het te gekke kinderkledingmerk Tiljamid. Het merk komt uit Noorwegen (en is dus de nieuwste Scandinavische ontdekking), is voor kinderen van 0 – 4 jaar en maakt gebruik van allerlei vrolijke kleuren en retro-dessins (die superleuk onderling combineren). En het meest bijzondere is nog wel: deze kleding is gemaakt van bamboe!

Kinderkleding van bamboe

Door het gebruik van bamboe is de kleding ecologisch verantwoord. Bamboe heeft dezelfde eigenschappen als zijde en wol, maar voelt veel zachter én kriebelt niet! Het bijzondere materiaal is ook anti-bacterieel en hypo-allergeen: ideaal dus voor kindjes met een gevoelige huid.

Tiljamid werkt met een 3-in-1-maat-concept, wat betekent dat de kleding met je kindje meegroeit. Een maat 50 rompertje kun je -o.a. door drukknoopjes op verschillende plaatsen-vergroten tot maat 68. Geniaal, hè? Hieronder zetten we onze favoriete items op een rijtje, en daaronder vind je ook nog een relaxte kortingscode.

Kortingscode Tiljamid

Tiljamid heeft speciaal voor de babyblog een kortingscode aangemaakt, die goed is voor 25% korting op alles van Tiljamid. De code is babyblog25 en is geactiveerd t/m 31 augustus 2014.

Bekijk ook: de vele hairdo’s van een babymeisje.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*