De straat en de natuur als inspiratiebron voor Tumble ‘N Dry

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Tumble ‘n Dry is niet meer weg te denken uit menig garderobekast. Ook de najaars- en wintercollectie voor 2014 gaat zeker weer aanslaan. Met onder meer de natuur, de straat en het internet als inspiratiebron, duikt het merk met succes in de belevingswereld van kinderen.

Kleding voor baby boys

De stoere omgeving van bergen, natuur en hiken vormen het thema voor de jongens. De uitstraling is rustig, hoewel dessins (denk aan een strak Nordic patroon, een camouflageprint en een mooi tie-dye-effect) niet ontbreken. Warme kleuren als diepgrijs navy en donkergroen worden aangevuld met mooi denimblauw en een warme bruin. Kruidig rood en pittig geel vormen de accentkleuren. In de jassen worden veel stoffen gecombineerd, waaronder wol en fake leather. Verder zie je hier gave dierenprints in het artwork terug, net als grafische pentekeningen.

Baby girls: blogs als inspiratie

Voor de meiden heeft Tumble ’n Dry de inspiratie voor de collecties gevonden in winkels, op blogs en op straat. De wintercollectie maakt duidelijk dat invloeden van over de hele wereld perfect bij elkaar kunnen passen. Voor de wintercollectie zijn de trends dus erg belangrijk geweest, precies wat het moderne meisje wil. Dierenprints zijn terug van nooit weggeweest, maar dit keer onder meer aangevuld met prints van veren, bloemen, fotoprints en stoere prints met teksten. Een lichte frisse én een cherryachtige roze, een grijzige roze-bordeaux, zwart, wit, grijs, navy blauw, fris felgroen en army bepalen het kleurbeeld. We zien zelfs een beetje fluor deze winter.

Bekijk de hele collectie op hun site.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*