Handig! Ronde labels van GoedGemerkt + kortingscode

goedgemerkt labels

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Op de een of andere manier verdwijnen er altijd deksels van bakjes en doppen van bekers in huis. En van wie was dat babyflesje ook alweer? Een handige oplossing: plak er labels op met de naam van je kind! Zo is het direct duidelijk van wie dat babyflesje is en heb je zo de juiste deksel gevonden bij dat doosje.

Handige labels van GoedGemerkt

Bij GoedGemerkt kun je deze handige labels bestellen in leuke ontwerpen, met de naam van je kind. Geen saaie stickers dus, maar labels die de spullen van je kindje opleuken! Heel handig als je twee kleine kinderen rond hebt lopen bijvoorbeeld. Zo verwissel je nooit meer flesjes en speentjes.

Ronde labels

Sinds kort verkoopt GoedGemerkt ook ronde labels naast de rechthoekige labels. De stickers zijn van dezelfde kwaliteit, maar hebben nu een andere vorm. Ideaal voor onder andere babyflesjes! Ook heel handig: de labels zijn -net zoals de andere naamstickers- vaatwasser- en magnetronproof.

Kortingscode

Blogger Corinne probeerde pas de labels van GoedGemerkt uit. Haar ervaring met de handige stickers lees je hier. Wil jij de labels ook proberen? Je krijgt 20% korting op je volgende aankoop als je de kortingscode GGBB2016 gebruikt. We zijn benieuwd of jullie net zo enthousiast zijn als wij!

goedgemerkt labels

Lees ook Filmpje: ouders doen peuter GoPro op bij verstoppertje

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*