Onverwachts bevallen: “In de toiletpot zag ik twee oogjes die me aankeken.”

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

“Ik hoorde allerlei kreunen, dus ik dacht echt: dit is niet goed, maar ik heb er geen moment aan gedacht dat ze aan het bevallen was.” Aldus kersverse vader Peter uit Haarlem. Zijn 44-jarige vrouw Mariëlle beviel vorige week onverwachts van een jongetje – terwijl ze al op haar 22e te horen had gekregen dat ze geen kinderen kon krijgen…

Peter vertelt in het Haarlems Dagblad dat Mariëlle zaterdag niet lekker was en water en bloed verloor. Ze ging zeker 40 minuten op het toilet zitten en opeens hoorde hij een keiharde gil. Ook had hij een plons gehoord, dus Peter zei dat ze haar benen moest spreiden. Peter: “In de toiletpot zag ik twee handjes en twee voetjes en twee oogjes die me aankeken.” ‘Je hebt een baby gekregen’, zei hij tegen Mariëlle. Hij haalde de baby (die nog aan de navelsteng zat) meteen uit de pot, en toen zag hij dat hij een zoon had gekregen. Peter: “Ik ben zo blij! Ik heb heel hard geroepen ‘ik heb een zoon!'”

//nl.pinterest.com/pin/252553491581216407/

Lees ook: deze 5 ouders krijgen samen 1 baby.

Het kindje, dat 2620 woog en niet groter was dan 48 centimeter, is helemaal gezond. Mariëlle had de afgelopen maanden gelukkig geen alcohol gedronken – daar houdt ze niet van. Ze was gaan lijnen omdat ze vond dat ze een wat vollere buik kreeg en ook zat ze een maand geleden nog in een achtbaan. Drie dagen na de bevalling mocht Mariëlle alweer naar huis met haar zoon, die ze Peter Gerrit Mattieu genoemd hebben.

Bron: Haarlems Dagblad.

Lees ook: Limburgse bevalt tijdens carnaval onverwachts van een tweeling.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*