Man ontdekt door liplezen dat hij opa wordt

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Een stel dat een baby verwachtte, vond een originele manier om hun ouders te vertellen dat ze grootouders werden: door een spelletje liplezen.

Spelletje liplezen

Tijdens een spelletjesavond met de familie willen Alexa Goolsby en haar partner het nieuws meedelen dat ze in verwachting zijn. Terwijl Alexa’s ouders denken dat ze meedoen aan de ‘lipleesuitdaging’ van presentator Jimmy Fallon, laat Alexa hen de zin ‘I’m pregnant’ liplezen.

Vader raadt niet dat dochter zwanger is

Hoewel Alexa’s ouders koptelefoons ophebben om geluid buiten te sluiten, raadt moeder Sharla Wood Anderson al snel wat Alexa zegt: ‘Ik ben zwanger’, maar haar vader zit er ver naast met wat hij raad: “Pied Piper?” Sharla besluit om niets te zeggen, om de verrassing voor haar man groter te maken, terwijl ze ondertussen stiekem probeert uit te vinden of het écht waar is dat haar dochter zwanger is.

Bekijk ook hoe deze opa op het zwangerschapsnieuws reageert.

Schok: ik ga opa worden

De vader van Alexa is sowieso al hilarisch om naar te kijken; hij gaat helemaal op in het spelletje. Terwijl Alexa’s partner steeds de zin ‘You are going to be grandfather’ herhaalt, zit hij er steeds naast met de gokken die hij doet. Als hij het tenslotte raadt, duurt het even voor hij doorheeft wat voor nieuws het eigenlijk is. Maar dan springt hij op van zijn stoel, rent hij naar zijn dochter toe en omhelst haar met tranen in de ogen.

Bron: Daily Mail // Foto ‘Verbaasde man’ via Shutterstock

Bekijk ook: babyhapje als zwangerschapsaankondiging.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*