Maak je babykamer persoonlijk

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Veel mensen hebben foto’s aan de muur. Van de kinderen, de kleinkinderen of een trouwfoto. Vaak hangt de foto in een lijstje aan de muur, soms is het een afdruk op canvas of hout. Maar heb je al eens gedacht aan een muursticker? Een slaapliedje, de naam van je kind of een eigen bedachte spreuk zal je babykamer een stuk persoonlijker maken. Muurstickers zijn leverbaar in verschillende formaten en kleuren. Muurstickers zijn gemakkelijk aan te brengen. Je babykamer is omgetoverd binnen enkele minuten.

Gepersonaliseerde geboortestickers
Als je kindje net is geboren wil je dat natuurlijk graag laten weten. Geboortestickers zijn naast muren ook uitermate geschikt voor op de ramen. Zo weet gelijk de hele buurt dat er een jongetje of meisje is geboren. Eindelijk, iedereen mag de naam weten! Door de naam van je kind in de sticker te verwerken maak je het allemaal nog net even wat persoonlijker.

Wolkjes voor je babykamer
Erg populair zijn tegenwoordig de wolkjes-muurstickers. Ze creëren een vrolijke en rustige sfeer op je babykamer. Wolkjes zijn te verkrijgen in verschillende afmetingen en kleuren. Zo kun je altijd het gewenste effect creëren op je babykamer.


Dieren en landschappen
Ben je een echte dierenfanaat en wil je je babykamer omtoveren tot een kleurrijk geheel? Kies dan voor een kleurrijk bos vol dieren. Er zijn muurstickers die je hele muur zullen bedekken, je kinderen zullen elke ochtend vrolijk wakker worden in een kleurrijk bos vol met dieren om zich heen.


Een stoere kinderkamer met vliegtuig muurstickers
Leuk voor als ze wat ouder worden. Veel jongens maar ook stoere meiden dromen ervan om later piloot te worden. Maar ook als dat niet zo is spreekt vliegen vaak tot de verbeelding van kinderen. Ze zijn druk in de weer met vliegers en zelfgemaakte raketten van lege flessen afwasmiddel. Dit kun je nu ook prima laten terugkeren in de inrichting van de slaapkamer van je kind. Als hij of zij wat ouder wordt en Nijntje en Sesamstraat is ontgroeid dan wordt het vaak tijd voor een wat stoerdere inrichting van de kinderkamer. En dat kan prima met muurstickers van vliegtuigen.

Deze blog schreven we samen met Muurstickerstunter.nl.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*