De 10 leukste reacties op hippe-geboortekaartjes.nl

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Hoera, vandaag is het de derde verjaardag van hippe-geboortekaartjes.nl! Daarom zetten we de site even in het zonnetje. Want wat een mooie reacties verschijnen er op de kaartjeswebshop. 99% van hun klanten raadt hippe-geboortekaartjes.nl aan volgens de Feedback Company. We zetten de leukste reacties op een rijtje.

P.S. het kaartje hierboven is van Dysyn.

Ervaringen met hippe-geboortekaartjes.nl

 • geboortekaartjes“Gewoon heel goed. Fantastische online software om je kaarten te maken en vervolgens een razendsnelle levering. Dikke aanrader!”
 • “Zeer tevreden over het geboortekaartje. Als je net bevallen bent, is het fijn dat ze je echt proberen te helpen als je opmerkingen hebt. Ook ontzettend sympathiek! Klasse.”
 • “Ik ben zeer te spreken over het bedrijf. Ze zijn klantvriendelijkheid, behulpzaam. de site is gebruiksvriendelijk.”

 • “Supersnel geregeld en goede kwaliteit kaarten! Wij vonden het zo enorm leuk dat we na het bestellen van de kaarten ook nog eens een leuk felicitatiekaartje voor Tess kregen :-) Echt superleuk! Deze site zou ik iedereen aanraden, die op zoek is naar een leuk kaartje!”
 • “Zeer gebruiksvriendelijke site, snelle levering, je krijgt binnen een dag feedback terug via de mail als je een vraag hebt. En natuurlijk niet onbelangrijk, originele geboortekaartjes, makkelijk aan je eigen smaak aan te passen. En het persoonlijke kaartje, na de geboorte van onze dochter, is zeer op prijs gesteld.”

geboortekaartjes

 • “Mooie, anders dan anders kaartjes. Perfecte en snelle service! En ontzettend veel leuke reacties op ons geboortekaartje!!”

 • “We zijn super tevreden over het bedrijf en zouden zo weer kaarten bestellen bij dit bedrijf. We wilde graag een tweelingkaartje, maar vonden bij de geboortekaartjes voor meisjes een heel leuk kaartje. Na 1 belletje werd geregeld dat het kaartje werd aangepast naar een tweelingkaartje. Super tevreden zijn wij daar mee.”
 • “Vlotte en servicegerichte afhandeling van mijn bestelling. Handige site om zelf kaartjes te ontwerpen, ook al ben je een beetje digibeet.”
  • “Heel goed. Ruim aanbod, makkelijk programma om kaartje zelf aan te passen! Vooral levering is super snel en dat is erg prettig. De eerste dagen na de geboorte heb je al veel aan je hoofd en de kaartjes zijn super snel geregeld, heel fijn!”

 • geboortekaartjes“Echt top! Snelle levering, goede kwaliteit. Hoe je de kaart maakt op de computer zo krijg je deze ook opgestuurd. Geen addertjes onder t gras. Kreeg zelfs een persoonlijk felicitatiekaart voor m’n dochter. Top! Zo wordt ’t toch persoonlijker gemaakt ondanks dat het een ‘internetbestelling’ is.”

Bekijk ook: grappige teksten voor op een geboortekaartje.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*