Kijk ’s hoeveel zin deze zwangere vrouw had in een burger…

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

De Amerikaanse Megan Riddle was zwanger en had ongelooflijke zin in een hamburger. En niet zomaar eentje, maar een burger van de Amerikaanse keten Whataburger. Hoe groot haar ‘craving’ was, lees je hieronder.

Al redelijk aan het begin van haar zwangerschap kreeg Megan enorm veel zin in een Whataburger. Het probleem: de dichtsbijzijnde vestiging was meer dan 700 kilometer ver weg! Haar man besloot haar toch naar de Whataburger en weer terug te rijden omdat hij haar wilde helpen en alles voor haar over had. Kort voordat de baby werd geboren, verhuisde het koppel naar Dallas, waar -gelukkig- een heleboel Whataburgervestigingen zijn. Toen ontstond het idee voor een themafotoshoot…

Bekijk ook: is dit de meest komische babyfoto die je ooit hebt gezien?

Dit is de huisstijl van Whataburger…:

Just twinning on Monday #Whataburger #Bacon #Cheese #Fries #FancyKetchup #SpicyKetchup #WorkHardGoHard

Een foto die is geplaatst door Whataburger (@whataburger) op

… en in deze stijl wilden Megan en haar man graag de newborn-fotoshoot :) “Dat was het vreemdste verzoek dat ik ooit heb gekregen,” aldus fotografe Allie Rae. Ze rolde de baby in geel papier dat lijkt op het papier waar de burgers mee worden ingepakt, ze maakte een dienblad met in plaats van de tafelnummers de geboortedatum, en voegde wat saus toe.

Voilà: een enorm grappige foto die het hele internet overging. Fotograaf Allie: “Deze foto herinnert me aan de man die er alles aan doet om z’n vrouw gelukkig te maken. Het was een van de leukste fotoshoots die ik ooit heb gedaan!”

Facebook burger

Bekijk ook: oh wat mooi – newborn kust zijn moeder.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*