Wat een mooie fotoserie van een newborn!

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Deze foto’s móest ik echt even met jullie delen! Wat een beauties: zowel het kindje als de foto’s. Fotografe Lilit van Love2Cre8 zette de plaatjes online en ik heb de serie nu al 5 keer bekeken, haha! Lilet vertelde: “De familie was al eerder bij ons geweest voor een zwangerschapsfotoshoot. Dit keer kwamen ze terug om hun kersverse dochtertje Méli-Mae te laten vastleggen. Méli-Mae was destijds 10 dagen jong en o, wat was ze mooi! :)” 

Lees ook: Oh wat mooi, newborn kust zijn moeder!

love2create newborn1

love2create newborn2

Lilit: “De fotosessie verliep goed, het meisje viel snel in een diepe slaap en bleef tijdens de shoot lekker doorslapen. Ze had supermooie, volle en lange wimpers,  echt geweldig om dat te mogen vastleggen! :) De ouders waren heel tevreden met de shoot en het eindresultaat! Het is altijd leuk om oude klanten weer in je studio terug te zien, je bouwt toch wel een bepaalde band met ze op.”

Ik wilde (natuurlijk) ook even weten waar ze die prachtige haarbandjes vandaan halen. En wat blijkt: Lilit maakt ze zelf. Lilit: De haarbandjes horen bij mijn ‘Forest Sweetness’ headband collectie. Aangezien ze heel geliefd zijn, heb ik besloten om ze ook op bestelling te maken. Ze zijn te bestellen via info@Love2cre8.com.”

love2create newborn3

love2create newborn4

Blije Doos 728x90

love2create newborn5

love2create newborn6

love2create newborn7

love2create newborn8

love2create newborn9

love2create newborn10

Ouders van Nu boxen 468x60 gif

love2create newborn11

love2create newborn12

love2create newborn13

Nog meer mooie foto’s vind je op Lilits Facebookpagina en meer info over bijvoorbeeld de haarbandjes en de prijzen vind je op Love2Cre8. Ik heb trouwens nog meer prachtige fotoshoots verzameld, zowel zwangerschapsshoots als newbornshoots.

One comment

  1. 1

    De foto’s van Lilit/love2cre8 zijn voor het leven…Wij zijn apetrots de foto’s met jullie te mogen delen…Ik kan het iedereen met een newborn aanraden!!! Xoxo van een trotse moeder

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*