Oeps! Deze newbornshoot ging niet zoals gepland

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Op Facebook en Pinterest zie je zulke lieve foto’s van baby’s langskomen… Maar voor familie Carlson liep de newbornshoot even anders dan ze hadden gedacht. Hilarische foto’s zijn het resultaat.

Baby zet fotoshoot op stelten

Fotografe Abbie Rogers had de dag van haar leven toen ze een newbornshoot maakte die net even anders liep dan de verwachting waren. Ze waren al 30 minuten aan het shooten toen er iets geniaals gebeurde. “Kort nadat papa bij de foto kwam, begon de baby te kronkelen en hij gaf ons een show, die nu internationaal bekend is,” vertelt Abbie.

Humoristische foto’s van plassende baby

Baby Pryor is de ster van de show. Net toen de foto werd gemaakt, begon hij te plassen. Een flinke straal plas eindigde op de lamp en op de vloer. De gezichten van de ouders zijn geniaal om te zien! Toen Abbie de foto op internet plaatste kreeg de foto binnen mum van tijd meer dan 10.000 likes.newbornshoot gaat fout

Lees ook: Oeps, deze newborn steekt z’n middelvinger op!

Grappige fotoshoot van baby en ouders

“Ik wist dat het grappig was, maar het is gewoon de realiteit van wat er gebeurd op een newbornshoot! We hebben er achteraf hard om gelachen,” zegt fotografe Abbie. In de serie foto’s die ze maakte zie je lieve, schattige foto’s opeens plaatsmaken voor geschrokken gezichten van de ouders.

fotoshoot baby kusje

fotoshoot baby plassen

lieve foto baby

schattige slaapfoto baby

Meer van Abbie Rogers zien? Bekijk dan haar site.

Bekijk ook: Newbornshoot met speciale gast: een hert!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*