GEZOCHT: Wie komt er in ons leuke lezerspanel?

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Wie heeft er zin om lid te worden van het enige echte Babyblog-lezerspanel? Het leuke is: dit kost je bijna geen tijd en je krijgt er zeker wat voor terug: je mag meedenken over Babyblog.nl én meedelen in de kadootjes die we zo nu en dan opgestuurd krijgen!

Wat zoeken we:
  • Je bent een frequent lezeres van Babyblog.nl (of wilt dat worden ;))
  • Je bent zwanger of moeder van een of meerdere jonge kinderen
  • Je bent bereid om 1-2 keer per maand wat vraagjes over Babyblog.nl (en andere te gekke (geheime) projecten eromheen) per e-mail te beantwoorden (dit kost zo’n 15 minuten per maand, schat ik zo in)
  • En je schroomt niet om af en toe ook uit jezelf mee te denken over Babyblog.nl – als lid van het panel mag je me gerust op foutjes wijzen, en bijvoorbeeld ook ideeën voor artikelen tippen.
Wat krijg je ervoor terug?

Zoals hierboven beschreven: Babyblog.nl krijgt zo nu en dan leuke artikelen voor mama’s en jonge kinderen opgestuurd. We vinden het leuk om die met ons lezerspanel te delen –  gewoon zomaar, of om er bijvoorbeeld een review over te schrijven, als je dat leuk vindt. Ook krijg je als lid van het lezerspanel een kijkje achter de schermen bij een van de grootste babyblogs van Nederland (we hebben maandelijks zo’n 100-150.000 unieke bezoekers!), en we zijn druk bezig om onze website uit te breiden – hierover informeren we ons lezerspanel graag!

Tot slot… Babyblog.nl is onderdeel van een groter bedrijf, Kaarten Carrousel, en uit ervaring kan ik zeggen dat zij er van houden om af en toe kadootjes weg te geven… :)

Lijkt het je leuk om mee te denken? Stuur dan een korte motivatie naar corinne@babyblog.nl. Oh ja, laat dan meteen eventjes weten wat je favoriete artikel van de blog is en waarom!

2 Comments

  1. 1
  2. 2

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*