Bijzonder! Piepklein couveuzekindje mag naar huis

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Toen E’layah Faith geboren werd, woog ze maar 3 ons; nog minder dan een flesje cola. Maar afgelopen week mocht ze naar huis.

Piepklein baby’tje geboren

E’layah Faith werd vorig jaar op 23 september geboren, 14 weken voor de uitgerekende datum. Hoewel ze een van de kleinste baby’s ooit was, worstelde E’layah Faith haar weg naar het leven. Ze woog maar 3 ons… Nog minder dan een flesje frisdrank.

Lees ook: kleine inktvisjes voor couveusekindjes.

Levenslustig couveusekindje

“Veel baby’s van die grootte kunnen we niet eens uit de kraamkamer krijgen. Maar zij was ongelofelijk levenskrachtig en actief,” vertelt Dr. Andrew Herma. E’layah Faith was piepklein. Zelfs de kleinste maat pampertjes voor couveusebaby’s waren te groot.

Een van de kleinste baby’s ooit mag naar huis

Een week geleden was E’layah Faith zoveel gegroeid dat ze met haar ouders mee naar huis mocht. Haar ouders Megan en Eric zijn vol verwachting om te zien wat de toekomst zal brengen voor hun baby. Maar voor dit moment concentreren ze zich op het leren kennen van hun baby. “Ik wil weten wie ze is. Ze is dapper,” vertelde Megan, “ik ben er klaar voor om te zien wat ze te bieden heeft.”

Bron: CBSNews & Inquisitr – Foto: ‘Couveusekindje’ via Shutterstock

Bekijk ook: krachtige voor- en nafoto’s van premature baby’s.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*